ESCI-UPF

Premi Covides 2024

  • 12/04/2024
  • 1 min reading time
Premi Covides 2024
Els grups finalistes del Premi Covides a les instal·lacions de Covides de Sant Sadurní d'Anoia. / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Ahir, a Sant Sadurní d’Anoia, es va celebrar l'acte d’entrega del premi Covides que ha reconegut les millors propostes desenvolupades pels alumnes de l’assignatura de Màrqueting empresarial de 2n del GNMI.

Un any més, la cooperativa vitivinícola Covides s’ha implicat en el procés formatiu del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a través de la promoció del premi Covides: una oportunitat per a què els alumnes treballin les diferents estratègies de màrqueting a partir d’un cas real.

Durant el segon trimestre, els alumnes de l’assignatura de Màrqueting empresarial, impartida per Rosa Colomé, van participar en el desenvolupament d’un pla de màrqueting per al llançament d’un nou producte de Covides: un vi espumós de baixa graduació enfocat especialment per a públics joves.

Els estudiants van haver de fer una anàlisi de l’entorn empresarial de la cooperativa i identificar les oportunitats de mercat per després desenvolupar una proposta de valor per al consumidor tot treballant una de les quatre principals estratègies de màrqueting: estratègia de producte, de preu, de promoció o de placement.

El projecte es va portar a terme per equips i es van presentar un total de 21 propostes. D’aquestes, quatre van resultar finalistes. Ahir, els equips finalistes van presentar els seus projectes davant el director comercial i de màrqueting de Covides, Christophe Marquet, en un entorn immillorable: el celler de la cooperativa a Sant Sadurní d’Anoia.

Marquet va destacar la gran qualitat dels projectes finalistes i va posar en valor l’esforç i dedicació dels alumnes en l’elaboració de les diferents propostes. Dels quatre equips, dos van resultar guanyadors del premi econòmic, valorat en 400€ cadascun. Les alumnes dels grups guanyadors van ser Andrea Alvite, Aida Escós, Alba Bonet, Noa Barber, Ariadna Aymerich i Mariona Bolet; i Míriam Cívico, Paula Comella, Lea Gállego, Lucía Alba, Elsa Cot, Carla Llop i Julie Renard.

Els altres dos grups finalistes, formats per Edna Fontanet, Guillem Aparicio, Laia Ibars, Albert Fernández, Laia Carro i Oscar Durany; i Maria Vilalta, Carla Ruiz, Cristina Palanca, Laia Martinez, Eric Sánchez i Dragos Sandru; també van rebre un obsequi en reconeixement a la seva feina.

Després de l’entrega dels premis, els estudiants van tenir ocasió de visitar les instal·lacions de Covides i de participar en una cata de vins. La jornada es va tancar amb un dinar de cloenda.

 


Covides és la cooperativa vitivinícola més important de Catalunya. Produeixen una àmplia gamma de vins i caves de diverses varietats i denominacions, com ara Penedès, Montsant i Priorat. També produeixen vins orgànics i biodinàmics. L’any 2022 exportaven més d’un 70% de la seva producció a més de 50 països d’arreu del món.

We also recommend you