ESCI-UPF

ESCI-UPF a la Conferència Anual de l’EAIE a Rotterdam

EAIE Rotterdam 2023
Noèlia Puig i Laia Serradell, de l'equip de Relacions Internacionals, a la Conferència anual de l'EAIE de Rotterdam. / Foto: Laia Serradell

Entre el 26 i el 29 de setembre, la ciutat de Rotterdam va ser l'epicentre de l'educació internacional durant la Conferència anual de la EAIE, on hi va ser present l'equip de Relacions Internacionals d'ESCI-UPF.

Rotterdam va acollir la Conferència i Fira anual de la European Association for International Education (EAIE) entre els dies 26 i 29 de setembre de 2023. L’any passat, la Conferència va tenir lloc a Barcelona, i ESCI-UPF hi va participar de manera activa obrint les seves portes a les universitats partners internacionals. Enguany, Rotterdam va ser el punt de trobada dels més de 6.700 participants provients de més de 100 països que compartien uns mateixos objectius: reafirmar aliances entre institucions, buscar-ne de noves i fomentar l’aprenentatge sobre internacionalització a través de sessions, tallers i diverses activitats de formació.

En representació de l’equip de Relacions Internacionals d’ESCI-UPF, Nòelia Puig i jo mateixa, Laia Serradell, vam participar-hi activament. Va ser el marc perfecte per retrobar-nos amb 17 partners internacionals d’arreu del món, renovar la voluntat de seguir treballant conjuntament per la mobilitat de l’alumnat i el personal d’ESCI-UPF i buscar noves aliances per a oferir noves destinacions de reconegut prestigi.

Així mateix vam tenir la oportunitat de visitar el Corry Tendeloo Building que acull el Business Campus de la Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS), on es va organitzar el Partners’ Day i que va ser una gran ocasió per compartir objectius i analitzar reptes en l’àrea de la internacionalització. Així mateix va ser el moment de compartir una estona de xerrada amb un cafè amb els alumnes d’ESCI-UPF que estan fent la seva estada de mobilitat a la AUAS.

Després d’una gran experiència a Rotterdam i Amsterdam, esperem amb moltes ganes l’oportunitat de renovar compromisos i aliances amb els nostres partners en la propera Conferència anual de la EAIE que tindrà lloc a Tolosa d’aquí a poc menys d’un any!

We also recommend you