ESCI-UPF

EAIE 2022

ESCI-UPF obre les portes a les universitats sòcies internacionals

EAIE
Foto: Martí Nogués (ESCI-UPF)

En el marc de la Fira i Exhibició de l’Associació Europea per l’Educació Internacional (EAIE) que va tenir lloc a Barcelona el passat mes de setembre, ESCI-UPF va organitzar una jornada de portes obertes per a les universitats sòcies internacionals.

Entre el 13 i el 16 de setembre, Barcelona va acollir la 32a edició de la Fira i Exhibició de l’Associació Europea per l’Educació Internacional, EAIE,  en què van assistir-hi més de 6.300 participants de més de 90 països.

El tema de la conferència d’enguany va ser ‘El futur a tot color’, i va abordar l’espectre cada cop més gran d’eines per a la internacionalització. L’objectiu era explorar com, com a professionals dels centres universitaris, podem recórrer a aquesta paleta diversa per pintar una imatge viscuda i inclusiva del nostre futur compartit.

ESCI-UPF va participar activament a la Fira a través de l’estand Study en Catalonia, on hi va haver representació de totes les universitats catalanes, amb l’objectiu de retrobar-nos amb els nostres socis actuals i conèixer i crear potencials noves aliances.

En el marc de les activitats programades a l’EAIE a Barcelona, ESCI-UPF va realitzar un Open House el dimarts 13 de setembre. Hi van participar gran part de les universitats sòcies internacionals que van assistir la conferència, i van tenir l’oportunitat de conèixer el nostre centre de primera mà i conversar amistosament amb la resta de partners.

L’acte va comptar amb la participació de representants de les següents universitats: Amsterdam University of Applied Sciences, Audencia Business School, Ca’ Foscari University of Venice, ESSEC Business School, European University Viadrina, ICHEC Brussels Management School, Karlstad University, Kwansei Gakuin University, MCI Management Center Innsbruck, Reutlingen University, University of Ljubljana,  Universidad del Pacífico, University of Münster / School of Business and Economics, University of Southern Denmark i ZHAW School of Management and Law.

En el marc de l’Open House, el Director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, va donar una acollidora benvinguda als participants de les universitats tot plantejant els reptes vinculats a la internacionalització que afrontem d’ESCI-UPF per passar, tot seguit, a la ponència magistral “Educating for Planetary Wellbeing, The role of international alliances” realitzada per Lela Mélon, Directora del Postgrau en Gestió de la Transició Sostenible i l’Emergència Climàtica, directora del projecte Planetary Wellbeing i professora del GNMI.

Finalment, l’acte va acabar amb un petit piscolabis a la terrassa d’ESCI-UPF.

We also recommend you