ESCI-UPF

Comencen les estades d’intercanvi a ESCI-UPF

  • 27/09/2023
  • 1 min reading time
Intercanvi 2023-2024
Sessió de benvinguda als aumnes d'intercanvi que passaran aquest trimestre a ESCI-UPF / Foto: ESCI-UPF

Aquest curs, ESCI-UPF té els seus alumnes de mobilitat repartits per 23 països! Amb l’inici de curs, els 93 alumnes de tercer i quart del GNMI assignats a una plaça per marxar d’intercanvi, han començat les seves classes als països de destí.

Enguany, la llista de països on hi ha alumnes del GNMI és llarga:

  • Europa → Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovènia, França, Països Baixos, Itàlia, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Suècia i Suïssa

  • Amèrica → Argentina, Canadà, Estats Units d’Amèrica, Mèxic i Perú

  • Àsia → República de Corea, Japó i Singapur

Així mateix, els alumnes participants de la primera edició del programa Ecotopia, passaran tot el segon curs a les universitats de Ca’ Foscari University of Venice, CY Cergy Paris University & ESSEC Business School i a la University of Ljubljana.

En aquests primers dies descobriran les ciutats on viuran, gaudiran de les activitats de benvinguda organitzades per les universitats d’acollida i viuran noves experiències amb la resta d’alumnes internacionals sense deixar de banda l’inici de les classes.

Com a novetat, aquest any, gràcies al Programa Erasmus+ de la Comissió Europea, tots els alumnes que estan realitzant un intercanvi, ja sigui per Europa amb conveni Erasmus+ com a la resta del món a través dels convenis bilaterals, han gaudit d’un ajut financer.

D’altra banda, els alumnes de 3r i 4t del GNMI que hagin optat per quedar-se a Barcelona, també podran viure la seva particular experiència d’internacionalització sense haver de moure’s d’ESCI-UPF, i és que aquest primer trimestre la universitat també acull a 83 alumnes d’intercanvi provinents de 19 països.

Des de l’Oficina de Relacions Internacionals d’ESCI-UPF desitgem que gaudiu de les vostres estades i esperem que siguin molt profitoses i fascinants en tots els sentits!

We also recommend you