ESCI-UPF

Els estudiants del GNMI ja coneixen les assignacions d’intercanvi

  • 23/02/2023
  • 1 min reading time
Assignacions Intercanvi 2023-2024
Jordi Puig, cap de Relacions Internacionals. / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Els estudiants de 2n i 3r del GNMI que havien formalitzat la petició de mobilitat per marxar amb el programa Erasmus+ o amb un conveni bilateral, i els estudiants de 1r que s’han apuntat al programa ECOTOPIA de l’aliança EUTOPIA, ja saben on aniran l’any que ve.

Per al proper curs, marxaran d’intercanvi gairebé 100 alumnes: 48 ho faran per Europa amb el programa Erasmus+ i 39 per al resta del món amb els convenis bilaterals. 10 estudiants també tenen intenció de participar (si aproven totes les assignatures de primer) a la segona edició d’ECOTOPIA, la iniciativa de col·laboració entre set universitats de l’aliança EUTOPIA.

En una sessió a la sala d’actes, el departament de Relacions Internacionals va reunir tots els assignats per explicar-los les diferents fases de l’itinerari que hauran de seguir des d’ara fins que finalitzin la seva estada a l’estranger.

Jordi Puig, cap del departament, va posar el focus en la documentació que cal aportar i que requereixen tant la universitat d’acollida com ESCI-UPF i els terminis en què cal presentar-la. A més, també va repassar alguns dels aspectes acadèmics que s’han de tenir en compte, com: el mínim de crèdits a cursar, el llistat d’assignatures convalidables o la possibilitat de cursar crèdits d’idioma.

Puig va felicitar els estudiants que han obtingut plaça i va emplaçar-los a gaudir de l’experiència d’internacionalització tant a nivell acadèmic com personal i a què es converteixin en ambaixadors d’ESCI-UPF allà on vagin.

Després de la xerrada, els alumnes assignats van tenir la possibilitat de parlar amb uns quants dels estudiants de 3r i 4t del GNMI que al primer trimestre d’aquest curs van participar en el programa de mobilitat. D’aquesta manera van poder conèixer quina va ser la seva experiència i alguns dels consells per aprofitar al màxim les ciutats i les universitats d’acollida.

Si voleu descobrir com han estat algunes d’aquestes experiències, feu una ullada als canals de TikTok i Instagram d’ESCI-UPF!

We also recommend you