ESCI-UPF LCA4Climate

Lliurament dels premis acadèmics UPF 2022

  • 23/12/2022
  • 1 min reading time
Premis acadèmics UPF 2022
Tots els guardonats de l'acte de lliurament de premis acadèmics de la UPF del curs 2021-2022. / Foto: Flickr (Universitat Pompeu Fabra)

Dimecres passat, l'alumni del GNMI Laia Hoyos va ser reconeguda amb el segon premi al millor Treball de Fi de Grau (TFG) en Benestar Planetari en l'acte d'entrega dels premis acadèmics de grau, màster i doctorat del curs 2021-2022 de la UPF.

La Universitat Pompeu Fabra va celebrar el dimecres 21 de desembre a l’auditori del campus del Poblenou l’acte de lliurament de premis acadèmics de grau, màster i doctorat del curs 2021-2022. Hi van assistir prop de 200 persones, entre estudiants, familiars, amics i membres de la comunitat universitària; i es van lliurar 26 Premis Extraordinaris de Fi d’Estudis a estudiants de diferents graus de la UPF i 18 Premis Extraordinaris de Doctorat als autors de les tesis més ben valorades.

La UPF i la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic d’ESCI-UPF van convocar una categoria de premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) en Benestar Planetari. El primer premi va ser lliurat al TFG titulat «The UN’s Sustainable Development Goal 13 in Berlin, Germany: Towards the implementation of the Sponge City concept for climate change adaptation and mitigation», de Telma Senge Nzams, del grau en Global Studies, i tutoritzat per Antonio Luna García.

També es van lliurar dos segons premis al millor TFG, un d’ells al treball «Food Sustainability and Education in the European Union. State-of-the-art review of European Union’s public policies and degree of incorporation of Food Sustainability to Education», elaborat per Laia Hoyos de la Cuesta, del grau en Negocis i Màrqueting Internacionals d’ESCI-UPF i tutoritzat per Mercè Roca Puigvert.

Premis Benestar Planetari UPF 2022

L’alumni del GNMI Laia Hoyos i el director d’ESCI-UPF Albert Carreras a l’acte d’entrega dels premis en Benestar Planetari. / Foto: Flickr (Universitat Pompeu Fabra)

L’altre segon premi va ser per al TFG titulat «From energy consumer to energy prosumer: a sustainable project for Barcelona», de Luis Monzón Holguín, Meritxell Ibáñez Torres, Gemma Puigbó i Camps i Joan Sierra Sánchez, estudiants del grau en Economia i Ciències Empresarials-Management i tutoritzat per María Gundín Castro.

La UPF, la UPF-BSM i la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic d’ESCI-UPF també van convocar una categoria de premis als millors Treballs de Fi de Màster (TFM) sobre Benestar Planetari. El primer premi va ser lliurat al TFM titulat «Enforcing Carbon Major’s liability for climate change: A comparative study of tort law based climate litigation in the Netherlands and Spain», elaborat per Ignacio Portela Giráldez, del Master in European and Global Law i tutoritzat per Ángel José Rodrigo Hernández.

El segon premi va reconèixer el TFM titulat «Ambient air pollution, urban green spaces and childhood overweight and obesity: a Health Impact Assessment for Barcelona, Spain», de Mariona Rigau Sabadell, del Master in Public Health i tutoritzat per Jeroen de Bont i Natalie Mueller.

Oriol Amat, rector de la UPF, va clausurar l’acte de lliurament de premis amb un parlament en el qual va destacar l’excel·lència dels premiats i va felicitar a totes les persones premiades, així com al professorat i les famílies que els han acompanyat durant el procés de recerca i educació.

We also recommend you