ESCI-UPF

ESCIUPFilms

“Em va agradar poder compartir les meves opinions amb els companys”

  • 24/10/2022
  • 1 min reading time
ESCIUPFilms Opinió Asier Lechuga
Foto: Asier Lechuga

Asier Lechuga és alumne de 2n del GNMI i, durant el curs passat, va participar a ESCIUPFilms, el cinefòrum destinat als estudiants del grup UPF que busca convertir-se en l’espai de reflexió i anàlisi del món que ens envolta.

Per què et vas apuntar a ESCIUPFilms?

Sempre he tingut interès per les pel·lícules i els negocis, i vaig pensar que una barreja de tots dos temes podia ser interessant. A part d’això, amb l’excusa del cinema també em feia il·lusió poder conèixer gent nova d’altres cursos d’ESCI-UPF amb qui compartir interessos.

Quina és la pel·lícula i/o ponent que més et va agradar?

El que més em va agradar, més que veure la pel·lícula en sí, va ser poder compartir les meves opinions amb la resta de companys i ponents. No m’interpretéssiu malament, les pel·lícules estaven bé, però em va semblar molt més interessant poder escoltar històries o anècdotes de primera mà, i poder escoltar i aportar diferents visions amb els companys.

Segurament el ponent que em va agradar (i sobtar) més va ser el cònsol general de Xile, que va venir a comentar la pel·lícula No, de Pablo Larraín, sobre el referèndum constitucional de Xile de 1988.

Recomanaries l’activitat als teus companys?

Sí, ja que et permet aprofundir en temes molt diversos i debatre’n amb persones expertes que aporten punts de vista molt interessants. Crec que és una activitat que pot interessar a qualsevol persona a qui li agradi debatre i, a més, és una molt bona oportunitat per conèixer gent d’altres cursos d’ESCI-UPF.

D’altra banda, també em va agradar molt que no fos una activitat únicament dirigida a fer un test o una prova, sinó que se centrés molt més en debatre i compartir opinions. A més, els responsables de l’activitat estan molt implicats i s’esforcen per crear un espai en el què els alumnes ens sentim còmodes per intervenir i expressar allò que pensem.


La nova edició d’ESCIUPFims arrenca aquest mateix dimecres: encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

We also recommend you