Bioinformatics

Primer dia al BDBI

  • 15/09/2022
  • 1 min reading time

La setmana passada els estudiants de primer del Grau en Bioinformàtica començaven la seva aventura universitària amb la tradicional sessió de benvinguda.

La majoria estaven il·lusionats, entusiasmats i amb ganes de començar, però també nerviosos, molts nerviosos. Per saber com afrontaven aquest gran dia i conèixer-los una mica millor, l’equip de Comunicació i Màrqueting vam decidir fer-los unes quantes preguntes.

Creieu que ens han sabut explicar què és això de la Bioinformàtica? Saben quines són les diferents universitats catalanes que participen al grau? I el tema de l’anglès, com el porten?

I no només hem posat a prova els nous estudiants… Els alumni Laura Serra i Yago Ymbern, que han estat ajudant els alumnes de primer durant tota la setmana introductòria, també han respost a les nostres preguntes.

Voleu saber què ens han dit?

We also recommend you