Bioinformatics ESCI-UPF

Sessió de benvinguda 2022-2023

  • 09/09/2022
  • 1 min reading time
Sessió Benvinguda 2022
Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Ahir, 8 de setembre, va arrencar el nou curs 2022-2023 per als estudiants de primer del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i el Grau en Bioinformàtica.

En el seu primer dia a la universitat, un dia ple de nervis, però també d’il·lusió i ganes de començar una nova etapa, els alumnes de 1r del GNMI i del BDBI van poder familiaritzar-se amb l’espai i les persones que els acolliran en els propers anys.

La primera presa de contacte amb la institució, la sessió de benvinguda, els va servir per conèixer l’equip directiu, el personal d’administració i serveis i els respectius caps d’estudi, així com per començar a entendre el funcionament dels graus.

A la xerrada dirigida als estudiants del GNMI, el director Albert Carreras els va felicitar i els va donar la benvinguda a ESCI-UPF, mentre que el gerent Agustín Lújua va parlar-los del programa de beques. Posteriorment, Christian Rovira, director de Màrqueting i Comunicació, va explicar-los les eines tecnològiques que la institució posa a la seva disposició i els canals des dels quals informar-se d’allò que passa dins i fora la universitat. Finalment, Marta Segura, cap d’estudis del grau, va presentar l’equip d’ESCI-UPF i els va compartir la informació més rellevant del grau i del pla d’estudis.

Després de la sessió i de la trobada amb els tutors, els estudiants van assistir a la presentació del programa d’acompanyament de la mà de Karina Henao, del programa ECOTOPIA per part del responsable del projecte,  Ramon Xifré, i dels serveis de la biblioteca de la UPF.

A la sessió del BDBI, Hafid Laayouni, cap d’estudis del BDBI, va presentar-los el pla d’estudis a més de comentar-los la normativa d’assistència i altres especificitats organitzatives. Els alumnes també van conèixer les principals persones de referència que tindran durant els estudis: els coordinadors del grau Arnau Cordomí i Alberto Meseguer, i l’encarregada de la gestió acadèmica del BDBI, Ainhara del Pozo.

Després de la sessió, els estudiants de 1r van configurar els seus equips informàtics amb l’ajuda d’un grup d’alumni del grau per poder seguir bé el curs.

We also recommend you