ESCI-UPF

Es crea el Consell Assessor d’Alumni

 • 14/07/2022
 • 2 mins reading time
Consell Assessor Alumni
Els membres integrants del primer Consell Assessor d'Alumni. / Foto: ESCI-UPF

Dimarts a la tarda es va constituir el Consell Assessor d’Alumni, un òrgan que pretén posar en valor l’experiència i el coneixement dels antics alumnes que han passat per les aules d’ESCI-UPF.

Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als alumni integrants del consell i agrair-los la seva predisposició i voluntat de col·laborar en el creixement de la institució. Així mateix, també compartir-los les línies d’actuació principals del pla estratègic dissenyat en els darrers dos anys per ESCI-UPF.

D’altra banda, Agustín Lújua, gerent d’ESCI-UPF, va assenyalar que la institució té una ferma voluntat de crear una comunitat d’alumni important i d’establir-hi una relació que reverteixi en un win-win tant per a la institució com per als alumni.

Després d’una ronda de presentacions, en què tant els representants d’ESCI-UPF com els alumni del Consell Assessor van compartir la seva trajectòria professional i van tenir una primera presa de contacte, els responsables d’Alumni, Pelayo Corella i Karina Henao, els van exposar els objectius que persegueix la creació d’aquest consell.

Pelayo Corella va destacar que la voluntat de la creació del Consell Assessor és la de dinamitzar la comunitat d’ex alumnes, construir sinergies i posar en contacte diferents promocions amb experiències vitals i professionals molt variades.

Amb la creació del consell, a més, es vol agafar una perspectiva més àmplia d’allò que passa al món laboral, fora de la universitat, i que els alumni, a través de les seves vivències, aportin esperit crític i siguin propositius i proactius per tal d’engegar noves línies de treball a ESCI-UPF.

El Consell Assessor d’Alumni, que té previst reunir-se dues vegades l’any, s’anirà renovant periòdicament per donar cabuda a les diferents promocions i titulacions d’ESCI-UPF. Els primers alumni que en formen part, per ordre de promoció, són:

 • Oriol Castells (GSCI, 1999) | Export Director a Gisp

 • Marc Costafreda (GSCI, 2000) | Mentor i assessor en empreses del sector TIC a Ellipsis Technologies

 • Miquel López (GSCI, 2003) | General Manager a MEINA, LATAM i els Balcans a Fluidra

 • Geraldine Kann (GSCI, 2010) | Consulting Project Manager a Materfad

 • Beatriz Muñoz (GSCI, 2011) | Impact Innovation Director a Fundación Ship2B

 • Jorge Setoain (GNMI, 2013) | Associate Banker a Citi

 • Iván Puga (MRI, 2014) | Director comercial i de màrqueting a Bidfood Iberia

 • Flavia de Petrillo (GNMI, 2015) | Export Area Manager a Boboli

 • Marc Carbó (GNMI, 2017) | Marketing & Communication Manager a Ventós

 • Queralt Gutiérrez (GNMI, 2018) | Project Management Office a Women Political Leaders

We also recommend you