ESCI-UPF

Un nou mecanisme per a la participació dels alumni

  • 28/04/2022
  • 1 min reading time
Consell Assessor Alumni
Foto: ESCI-UPF

Hi ha una imatge tradicional dels centres universitaris que, certa o no, és la de temple del coneixement, amb les seves normes i el seu know how, tancats a influències i demandes exteriors. Afortunadament, fa temps que aquesta imatge comença a ser cosa del passat. Qualsevol universitat o escola de negocis que vulgui tenir presència i ascendència davant d’una societat i un sistema econòmic que muta a gran velocitat, té l’obligació de desplegar les antenes, escoltar, reflexionar i adaptar-se a les noves demandes formatives de les empreses i els professionals.

I qualsevol centre universitari que apel·li a la seva història i trajectòria ha de poder reivindicar, també, el seu principal patrimoni: els alumni que han passat per les aules i que ara desenvolupen la seva tasca professional ens diferents països, empreses i sectors.

És per això que ESCI-UPF, en ple procés de repensar la seva relació amb la comunitat Alumni, ha decidit crear un Consell Assessor on estiguin representades les titulacions i diferents promocions d’aquests quasi 30 anys d’història. La raó és reforçar l’engagement amb una comunitat prou diversa però que atresora un gran valor: l’experiència professional i l’estima per la institució.

Els membres d’aquest nou  ens es reuniran, de manera periòdica, amb la Direcció i Gerència de la institució per tal de valorar l’evolució i l’oferta formativa i si aquesta s’adequa a les necessitats del món empresarial. En el fons, es tracta de posar en comú experiències, visions i opinions sobre les necessitats formatives presents i futures.

ESCI-UPF considera que el seu principal patrimoni, els seus alumnes i alumni, cal posar-lo en valor. I és precisament per això que les opinions d’antics alumnes, que coneixen la institució, els seus principis rectors i la seva qualitat formativa, i que a més coneixen el gap que es pot generar amb el pas del temps entre el que s’ensenya a les aules i el que les empreses necessiten en el seu dia a dia, són tan importants.

Els interessats en aplicar per ser membres d’aquest nou Consell Assessor (necessàriament cal ser alumni d’ESCI-UPF) poden aplicar a través d’aquest link fins al proper 6 de maig, tot adjuntant un CV i una carta de motivació.

We also recommend you