ESCI-UPF

Dia Internacional de l’Orgull

La lluita LGBTI+ a les empreses

  • 28/06/2022
  • 1 min reading time

Amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+, entrevistem dos professionals del col·lectiu per conèixer com es treballa des de les seves empreses per promoure la diversitat i la inclusió.

Avui, 28 de juny, és el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+. Aquesta data reivindicativa rememora un dels moments clau en la lluita per l’alliberament del col·lectiu LGBTI+: els aldarulls de Stonewall (Nova York) el 1969. Alhora, a casa nostra, aquesta data és molt propera a una altra fita significativa per al col·lectiu: el 26 de juny de 1977, a Barcelona, va celebrar-se la primera manifestació pels drets del col·lectiu LGTBI de l’Estat, organitzada pel Front d’Alliberament Gai de Catalunya.

Enguany, per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+, la Unitat d’Igualtat juntament amb el departament de Carreres d’ESCI-UPF han donat veu a dos professionals per a què comparteixin de quina manera les seves empreses donen suport al col·lectiu LGBTI+ i, de manera més general, conèixer quines accions fan en matèria d’inclusió.

Jose Iglesias treballa com a analista de dades al departament de Màrqueting de Zurich. Va entrar a l’asseguradora com a consultor de Recursos Humans, però gràcies al programa de promoció interna “Talento en Movimiento” s’ha pogut desenvolupar professionalment en altres posicions de diferents departaments.

Nia Cabanillas va entrar ara fa tres anys i mig a Doctoralia, on treballa com a Lead & Demand Generation desenvolupant tasques d’online marketing strategist  i és responsable de la gestió i generació de leads a la divisió B2B de l’empresa.

Tots dos han compartit la seva trajectòria professional i han explicat quins compromisos tenen adquirits les seves respectives empreses en l’àmbit LGBTI+, quines iniciatives han impulsat i perquè és important que les empreses es posicionin en aquest i la resta d’àmbits que engloben la responsabilitat social corporativa.

En els següents enllaços podreu veure les entrevistes completes a Jose Iglesias i Nia Cabanillas.

We also recommend you