ESCI-UPF

Influencers pagats per tots

  • 13/06/2022
  • 1 min reading time
Influencers Awards Ribas
Foto: Belair Influencer Magazine

Aquesta setmana ha saltat una d’aquelles notícies en les que Eivissa sempre triomfa. Resulta que el Consell d’Eivissa ha pagat a una colla d’influencers perquè venguin a Eivissa a fer promoció. A costa de repetir-me, perquè no fa ni un any del més d’un milió d’euros del Govern Balear i altres institucions públiques de les Illes Balears destinat a pagar el festival de los 40 principales (“Resacón en Ibiza”, publicat en aquest mateix diari el 26 de novembre de 2011) val la pena tornar-hi.

Abans de res, diguem que no escric des del desconeixement o l’apriorisme. Conec estudiants molt interessats en desenvolupar carreres professionals en aquest món. Alguna, que ja té centenars de milers de seguidors a les xarxes, comença a guanyar-s’hi la vida i vol dedicar-s’hi a temps complet en acabar la carrera. Aquests dies, com cada any per aquestes dates, estic avaluant més de 100 Treballs de Fi de Grau d’estudiants de negocis i màrqueting internacional i el màrqueting d’influencers està a l’ordre del dia.

 No hi ha cap pla de màrqueting de nous productes, sobretot en els sectors de la moda, la cosmètica, el lleure i el turisme que no basi bona part de la promoció en l’acció d’influencers. La gent jove ha abandonat, més aviat no hi han arribat a entrar, els mitjans de comunicació tradicionals i es dedica a informar-se i entretenir-se a les xarxes socials.

 

Continua llegint →

We also recommend you