ESCI-UPF

‘Resacón en Ibiza’

  • 26/11/2021
  • 1 min reading time
Ràdio 40 Ribas
Cartell de LOS40 Music Awards 2021 Illes Balears / Foto: Los40

Fa uns dies es va celebrar al Velòdrom de Palma el festival “Los40 Music Awards 2021”, organitzat per la cadena Los 40, la cadena de ràdio més escoltada a Espanya. Aquesta ràdio musical té la llista d’èxits més popular, coneguda abans com “Los 40 principales”. Les entrades per a l’esdeveniment del Palma Arena costaven entre 39,5 i 60 euros i es varen esgotar aviat.

S’ha discutit molt aquests dies el fet que, amb el Govern Balear al capdavant, diverses institucions de les Illes Balears (també el Consell d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa, però no el Consell de Formentera, que ho va rebutjar) contribuïssin a finançar l’esdeveniment amb més d’un milió d’euros.

A risc de repetir arguments, voldria tornar-hi, perquè crec que és simptomàtic d’una manera de fer polítiques públiques a la que no ens hem de resignar.

 

Continua llegint →

We also recommend you