ESCI-UPF

Nou curs, nova imatge: la web d’ESCI-UPF estrena disseny

  • 07/09/2021
  • 1 min reading time
Nova web ESCI-UPF
Imatge: ESCI-UPF

En els últims mesos, el departament de Màrqueting d’ESCI-UPF, l’agència de programació alt120 i l’agència creativa Life In The Woods (LITW) han treballat intensament en la creació d’una nova imatge per a la web d’ESCI-UPF.

Finalment, després de molts tests, revisions i un gran treball en equip, la nova web ja és tota una realitat. A partir d’avui, si entreu a la pàgina web d’ESCI-UPF  podreu navegar pel nou disseny, visualment més atractiu, i podreu consultar més fàcilment tota la informació sobre la universitat que ja podíeu trobar fins ara.

Amb el nou disseny s’ha volgut potenciar l’impacte visual dels continguts i, alhora, facilitar-ne la claredat de lectura. Així mateix, també s’ha buscat que la web fos al màxim d’intuïtiva per a l’usuari i aconseguir una millor navegabilitat.

En aquest sentit, un dels principals objectius del canvi era donar més força als apartats del programa pràctiques i del programa d’intercanvi, dos dels elements clau i que més bé defineixen els graus de Negocis i Màrqueting Internacionals i de Bioinformàtica.

En la nova imatge de la web d’ESCI-UPF el color blau, que sempre ha definit la universitat, encara té un pes més rellevant. Aquesta aposta connecta plenament amb la campanya Belong Become, que es va iniciar el 2019 amb motiu dels 25 anys de la institució i que va prendre el relleu a la campanya de World Wide Doers.

Des d’aleshores, i sempre de la mà de l’agència Life In The Woods (LITW), el concepte visual de la campanya Belong Become ha anat impregnant els catàlegs, les landings, l’edifici i… ara també, tota la web d’ESCI-UPF. Esperem que us agradi!

We also recommend you