ESCI-UPF

Comencen les matriculacions a ESCI-UPF

  • 15/07/2021
  • 1 min reading time
Matriculacions ESCI-UPF
Degut a la pandèmia, els alumnes de nou accés s'han matriculat a la biblioteca d'ESCI-UPF seguint el sistema de cita prèvia i mantenint la distància de seguretat. / Foto: ESCI-UPF

Avui, 15 de juliol, comença el procés de matriculació del Grau en Bioinformàtica i el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF després de saber-se les notes de tall i les assignacions als centres públics. Enguany la nota de tall del Grau en Bioinformàtica ha estat de 7,46 i la del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals de 9,64 sobre 14. El que ratifica l’interès per l’oferta formativa d’ESCI-UPF.

Cada any en aquesta època vivim els nervis i la il·lusió dels alumnes que han fet els exàmens de les PAU i després han conegut les notes de tall i les assignacions que els permetran començar una nova etapa de la seva vida acadèmica: la universitat.

Un cop els futurs universitaris i universitàries saben què i on estudiaran, arriba el procés de matriculació que avui comença a ESCI-UPF. Aquest moment els posa en contacte amb la institució que els acollirà els propers anys i també amb l’equip d’administració, tutors i la burocràcia que els acompanyarà en totes les gestions.

Recordem també als recent matriculats i matriculades que ESCI-UPF disposa de diversos programes i recursos per rebre’ls de la millor manera: el Programa d’acompanyament, que posa en contacte alumnes de 1r curs amb alumnes de cursos superiors que els faciliten la integració, el Servei d’inclusió per als que tinguin necessitats educatives especial i les tutories amb el personal docent.

Donem la benvinguda als nous alumnes i els desitgem tots els èxits en aquesta nova etapa!

We also recommend you