Degut a la pandèmia, els alumnes de nou accés s'han matriculat a la biblioteca d'ESCI-UPF seguint el sistema de cita prèvia i mantenint la distància de seguretat. / Foto: ESCI-UPF
Avui, 15 de juliol, comença el procés de matriculació del Grau en Bioinformàtica i el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF després de saber-se les notes de tall i les assignacions als centres públics. Enguany la nota de tall del Grau en Bioinformàtica ha estat de 7,46 i la del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals de 9,64 sobre 14. El que ratifica l’interès per l’oferta formativa d’ESCI-UPF.
Cada any en aquesta època vivim els nervis i la il·lusió dels alumnes que han fet els exàmens de les PAU i després han conegut les notes de tall i les assignacions que els permetran començar una nova etapa de la seva vida acadèmica: la universitat.
Un cop els futurs universitaris i universitàries saben què i on estudiaran, arriba el procés de matriculació que avui comença a ESCI-UPF. Aquest moment els posa en contacte amb la institució que els acollirà els propers anys i també amb l’equip d’administració, tutors i la burocràcia que els acompanyarà en totes les gestions.
Recordem també als recent matriculats i matriculades que ESCI-UPF disposa de diversos programes i recursos per rebre’ls de la millor manera: el Programa d’acompanyament, que posa en contacte alumnes de 1r curs amb alumnes de cursos superiors que els faciliten la integració, el Servei d’inclusió per als que tinguin necessitats educatives especial i les tutories amb el personal docent.
Donem la benvinguda als nous alumnes i els desitgem tots els èxits en aquesta nova etapa!
Lucía Hernández, alumni del GNMI de la promoción 2020, explica cómo fue su experiencia en la Ofecome de Marruecos después de su paso por el programa de becas de ICEX-CECO. El plazo para presentarse a la convocatoria de este año termina el próximo 30 de marzo.
Gairebé una setmana després del tancament del Saló de l’Ensenyament 2023, compartim les dades més destacades d’aquesta edició en què ESCI-UPF ha superat els 1.000 leads.
La Cátedra UNESCO de Ciclo de Vida y Cambio Climático de ESCI-UPF participa en el proyecto REBO2VINO para analizar el impacto y viabilidad de un sistema de reutilización de botellas de vidrio en el sector vitivinícola español.
Leave a message