ESCI-UPF

Comiat als graduats del GNMI

  • 20/07/2020
  • 1 min reading time
Acte comiat GNMI
Moment de l'acte de comiat online als graduats del GNMI.

El passat 16 de juliol, ESCI-UPF va organitzar un comiat online als alumnes de 4t del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. Després de 4 mesos sense trepitjar la universitat, els graduats van poder “assistir” per últim cop al centre que els ha vist créixer.

ESCI-UPF no volia acabar el curs acadèmic sense acomiadar els alumnes que es graduen aquest 2020. I, tot i que existeix el compromís de fer la graduació “com cal” tan bon punt sigui possible, el dia 16 es va fer un comiat online per celebrar l’inici d’una nova etapa de les seves vides: la professional.

L’acte, al què estaven convidats estudiants, coordinadors i personal de la universitat, va començar amb la projecció d’un vídeo institucional que recull parlaments d’Albert Carreras, director d’ESCI-UPF; Nacho Dualde, gerent; Marta Segura, cap d’estudis del GNMI; i Hafid Laayouni, cap d’estudis del BDBI i que transmet un missatge motivador: esteu formats, ara cal que us inseriu al món laboral sense oblidar el vostre impacte en la societat.

Acte seguit va parlar la Dra. Marta Segura, cap d’estudis del GNMI, que va felicitar els estudiants i els va animar a tenir curiositat i a seguir creixent com a persones i professionals, i els va recordar la importància de “tenir ales i arrels”. El Sr. Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF, va recordar als futurs alumni que “ESCI-UPF serà sempre casa vostra” i va emfasitzar el sentiment de família que tenen tant alumnes com personal de la institució. Finalment va parlar el Dr. Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, que va felicitar els alumnes per l’esforç dels últims mesos i la seva capacitat d’adaptació, els va parlar de la importància de tenir empenta i modèstia, i els va recordar que porten una motxilla plena de coneixements, valors i actituds que han de desplegar en el seu futur professional.

Acabats els parlaments, es va projectar un altre vídeo, aquest de to molt més informal i també realitzat per Allegra Films, amb la intenció que els encara alumnes tinguin un record del seu pas per ESCI-UPF. Aquest vídeo és un muntatge amb les imatges de les xarxes socials que els mateixos alumnes han cedit i on es veuen moments d’aquests anys universitaris: estudiant, celebrant aniversaris, caps de setmana, sopars, viatges i festes.

Per acabar, Albert Carreras va tancar l’acte dient com n’és d’important el coneixement, l’empenta, la curiositat i saber aprofitar la sort, “esperem tenir notícies dels vostres èxits. La vida us somriu i les oportunitats son moltes”.

La COVID-19 ha marcat les circumstàncies d’aquests darrers mesos i ha fet que el final de curs fos atípic, però ESCI-UPF va voler regalar als seus alumnes aquest acte i els dos vídeos com a comiat i record de la universitat que els ha vist créixer i desitjar-los el millor per al seu futur.

We also recommend you