ESCI-UPF

Speed Job Dating

  • 16/01/2020
  • 1 min reading time
Speed job dating
Ronda d'entrevistes d'algunes de les empreses que van participar al Speed Job Dating. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

El Career Service ha organitzat una sessió per als alumnes de tercer del GNMI que cursaran les pràctiques externes durant el tercer trimestre. Les empreses que han participat a la sessió de Speed Job Dating, de diversos sectors, han estat les següents: Fira de Barcelona, la Fundació Pasqual Maragall, PIMEC, BASI Group, Santa & Cole Urbidermis, Lluch Essence, Minka-Dev i Alice’s Garden.

En la primera part de la sessió, les empreses han presentat breument la seva història i els punts clau del seu projecte empresarial, a més de subratllar quina és la seva presència i projecció internacional. D’altra banda també han parlat sobre com encaixen els perfils dels estudiants d’ESCI-UPF, quines són les aptituds més sol·licitades, i quins són els atractius principals i les oportunitats que ofereixen als alumnes.

A més, a la xerrada els alumnes han pogut escoltar el testimoni de tres alumni: Laura Estol, tècnica de xarxes socials a la Fundació Pasqual Maragall; Xavier Guiu, consultor de comerç internacional a PIMEC; i Carles Chordà, manager de l’àrea internacional de Santa & Cole Urbidermis.

Després d’aquest primer contacte, els alumnes interessats en alguna de les posicions que han ofert les empreses han tingut l’oportunitat de fer una breu ronda d’entrevistes amb totes elles. Les ofertes cobrien àrees molt diferents, des del màrqueting a les vendes o l’anàlisi de mercats i posicions com les d’export manager o account manager.

We also recommend you