En la primera part de la sessió, les empreses han presentat breument la seva història i els punts clau del seu projecte empresarial, a més de subratllar quina és la seva presència i projecció internacional. D’altra banda també han parlat sobre com encaixen els perfils dels estudiants d’ESCI-UPF, quines són les aptituds més sol·licitades, i quins són els atractius principals i les oportunitats que ofereixen als alumnes.
A més, a la xerrada els alumnes han pogut escoltar el testimoni de tres alumni: Laura Estol, tècnica de xarxes socials a la Fundació Pasqual Maragall; Xavier Guiu, consultor de comerç internacional a PIMEC; i Carles Chordà, manager de l’àrea internacional de Santa & Cole Urbidermis.
Després d’aquest primer contacte, els alumnes interessats en alguna de les posicions que han ofert les empreses han tingut l’oportunitat de fer una breu ronda d’entrevistes amb totes elles. Les ofertes cobrien àrees molt diferents, des del màrqueting a les vendes o l’anàlisi de mercats i posicions com les d’export manager o account manager.
Aquesta setmana s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis de pràctiques del GNMI del curs 2021-2022. En total hi ha hagut 12 alumnes premiats, 4 dels quals amb distinció d’excel·lència.
En una sessió organitzada pel Career Service, sis alumni d’ESCI-UPF de diferents promocions i perfils professionals han compartit la seva trajectòria laboral amb els alumnes de tercer del GNMI que el proper mes d’abril començaran les pràctiques curriculars d’empresa.
Cada any, els exportadors tenen una cita a la Setmana de la Internacionalització on reuneixen per reforçar el networking, per escoltar novetats sobre l’evolució política i econòmica mundial i per reunir-se amb els responsables de les diferents oficines comercials a l’estranger d’ACCIÓ. Enguany, ESCI-UPF hi ha participat de manera activa tant amb alumni i professors que feien de ponents, com amb alumni integrants dels diferents ens i organismes que hi col·laboren.
Leave a message