ESCI-UPF

Jornada d’empreses: buscant el talent a ESCI-UPF

  • 17/01/2024
  • 1 min reading time
Jornada Empreses 2024
Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Avui al matí, en el marc de l’assignatura de pràctiques, s’ha celebrat la Jornada d’empreses, una sessió dirigida als alumnes de tercer del GNMI en què han pogut conèixer empreses de diferent mida i sector i veure quines de les seves ofertes de pràctiques podien encaixar amb el seu perfil.

L’objectiu principal de la sessió era que els estudiants entenguessin quins són els tipus de talent que busquen les companyies i, alhora, conèixer l’ànima de l’empresa, allò que els mou i que els fa diferents i que, sovint, és difícil de captar quan es llegeix una oferta laboral o de pràctiques.

Les empreses que han participat a la sessió han estat Texfor, la confederació de la indústria tèxtil espanyola; Kuehne+Nagel, una de les empreses líders en transport i logística a nivell mundial; Education First, una empresa internacional referent en la formació lingüística i els viatges educatius; Skello, una empresa que està revolucionant la gestió de Recursos Humans; i NTT Data, consultoria i serveis de tecnologia.

A més, ha estat especialment emocionant tornar a veure a les aules d’ESCI-UPF a les alumniLuz Villalta i Laia Hoyos, responsable de promoció internacional a Texfor i consultora empresarial d’organitzacions internacionals a NTT Data respectivament, que han presentat les seves organitzacions.

La jornada s’ha dividit en dues parts. En la primera, les empreses han tingut temps per presentar-se i exposar breument les places obertes per a pràctiques. En la segona part, enfocada al networking, els estudiants han pogut tenir una primera presa de contacte amb les empreses que més els han interessat i han pogut conèixer les especificitats de cada oferta.

Tal com ha quedat palès a la sessió, el perfil multidisciplinar dels alumnes del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals permet que puguin optar a incorporar-se en posicions i sectors molt variats.

We also recommend you