ESCI-UPF

Mònica Uñó compleix 25 anys a ESCI-UPF

Mònica Uñó 25 anys a ESCI-UPF

El 5 de desembre de 1994, Mònica Uñó, actualment cap d’Administració, va entrar a treballar a ESCI-UPF com a secretària de Direcció. D’això avui en fa 25 anys. Al llarg d’aquest temps han canviat moltes coses, tant a dins com a fora de la universitat, i la Mònica ha viscut tots aquests canvis des de primera fila.

Quan va arribar a ESCI-UPF, les classes es feien a l’edifici situat al carrer Tuset amb Diagonal, on ens recorda que era molt difícil que els estudiants s’equivoquessin d’aula: només n’hi havia una de magistral i dues més per a idiomes (en aquell moment només s’oferia francès i alemany). Tots els professors eren externs i el personal de la casa es reduïa a dues persones més: el gerent, Antoni Rovira, i Marta García, que recentment també ha complert 25 anys a l’empresa. A dia d’avui ESCI-UPF té 51 persones en plantilla.

Uñó recorda que al començament ho sabia pràcticament tot dels alumnes, ja que la institució era molt petita i, com que eren poc personal, tot era molt proper i calia fer de tot, fins s’havia encarregat de vigilar exàmens. Va ser la primera a disposar d’ordinador i, tenint en compte que no existien ni SIGMA ni Aul@ESCI, introduïa les notes en un Excel.

Al llarg d’aquests anys s’ha ocupat de teixir el vincle amb la UPF. En un primer moment, el contacte era escàs i les directrius de la Pompeu eren força laxes: ESCI-UPF tenia una titulació pròpia, de manera que se’ns donava molta llibertat i, com diu Uñó, calia aplicar allò de “apáñatelas como puedas”.

Poc s’imaginava la Mònica Uñó quan l’Antoni Rovira la va entrevistar aquell 25 de novembre de 1994 que compliria 25 anys a ESCI-UPF. Volem felicitar-la per aquests 25 anys de dedicació a la universitat!

We also recommend you