Bioinformatics ESCI-UPF

Ana Ripoll rep el premi GrausTIC a la Professional TIC

  • 30/09/2019
  • 1 min reading time
Graustic
Ana Ripoll en l'entrega del premi GrausTIC a la Professional TIC el passat 25 de setembre. / Foto: GrausTIC

El passat 25 de setembre, durant la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya, l’Associació ONES va atorgar a la Dra. Ana Ripoll el Premi Graustic en la categoria Professional TIC.

Ana Ripoll és una de les impulsores del Grau en Bioinformàtica d’ESCI-UPF i aquest premi reconeix la seva tasca en la consolidació i difusió de la bioinformàtica a Catalunya a través del BIB (Bioinformatics Barcelona).

A més de la seva activitat divulgativa, s’ha posat en relleu l’impuls que la Dra. Ana Ripoll dóna a l’ensenyament de la Bioinformàtica a tots els nivells formatius superiors.

L’acte, que es va celebrar al CosmoCaixa de Barcelona, va reconèixer també CISCO, YASYT Robotics, Estabanell Energia i el programa de TV3-El Terrat “Revolució 4.0” per la seva tasca de promoció de l’ús de les TIC per millorar la innovació, l’esforç exportador i la responsabilitat social.

We also recommend you