ESCI-UPF

Àlbum de l’acte de graduació 2019

  • 18/07/2019
  • 1 min reading time

L’acte de graduació suposa el punt i final de l’etapa universitària i l’obertura, per fi, de les portes del món laboral. El passat dia 2 de juliol els alumnes del BDBI i del GNMI que vau participar-hi posàveu el colofó a tres i quatre anys de carrera a l’Auditori, envoltats de companys, familiars i amics.

Aquella tarda va ser un còctel d’emocions per a tots: des dels nervis i corregudes abans de començar l’acte, fins a l’alegria i l’eufòria finals. Està clar que tots aquests sentiments us quedaran gravats a la memòria, però mai està de més si els podeu tornar a reviure.

Així doncs, estem molt contents d’anunciar-vos que ja teniu disponibles totes les imatges de l’acte on us podreu veure col·locant-vos les bandes, entrant a la sala plena de gom a gom, recollint els diplomes i fent posturetes al photocall. I per si les fotografies no fossin prou, també podreu tornar a veure el lliurament de títols (BDBI i GNMI) o, si ho preferiu, l’acte sencer.

We also recommend you