ESCI-UPF

80 doers d’intercanvi

  • 21/01/2019
  • 1 min reading time
Foto: Arxiu ESCI-UPF

Avui han sortit publicades les assignacions de places d’intercanvi pel curs 2019-2020 per als estudiants del GNMI. Tot i que les assignacions encara són provisionals, ja que ara els alumnes han d’acceptar la plaça que els ha sigut adjudicada, podem avançar algunes de les dades més destacades.

Dels 90 estudiants que van sol·licitar plaça, marxaran d’intercanvi un total de 80 alumnes. D’aquests, més del 50% marxaran a la universitat que havien triat com a primera preferència. Aquesta dada és de gran rellevància si tenim en compte que ESCI-UPF té conveni amb algunes de les universitats de més prestigi a nivell internacional i que requereixen un alt nivell d’exigència a l’hora d’acceptar alumnes d’intercanvi.

Pel que fa a les places assignades en el marc del programa Erasmus, els països que tindran més representació de doers seran Alemanya i França. També hi haurà estudiants d’intercanvi a Bèlgica, Dinamarca, Itàlia, Portugal i Suïssa.

Els alumnes que han optat per marxar d’intercanvi fora d’Europa aniran a estudiar a Rússia i a països d’Amèrica com el Canadà, Argentina, Bolívia, Mèxic i el Perú. Pel que fa al continent asiàtic, ESCI-UPF tindrà doers a la Xina, el Japó i Singapur.

Per acabar, afegir que aquest segon trimestre ens acompanyaran a les aules d’ESCI-UPF més de 350 estudiants internacionals (entre Visiting i Exchange), fet que remarca l’altíssim grau d’internacionalització dels estudis que s’ofereixen a la nostra universitat.

We also recommend you