ESCI-UPF

El GNMI arriba a la final del Talent Match de Hotusa

  • 30/04/2024
  • 1 min reading time
Hotusa Talent Match
Les alumnes del GNMI amb la professora Rosa Colomé a la final del Talent Match de Hotusa. / Foto: Alba López

El cap de setmana passat es va celebrar a Madrid la final de la 8a edició del Talent Match del grup Hotusa, on hi van participar un grup d’alumnes del GNMI.

Un any més, i ja en van vuit, el grup Hotusa ha organitztat una nova edició del Talent Match, una competició interuniversitària que busca reforçar el vincle entre universitat i empresa a través d’acostar la realitat del sector turístic a estudiants de grau i permetre’ls treballar en un repte real.

La competició, que alhora serveix com a laboratori d’idees i espai d’innovació, és el context ideal per a què els alumnes puguin desenvolupar un projecte en el qual treballen al llarg del curs i que gira al voltant de promoure nous models de negoci, conceptes hotelers o serveis turístics. En el cas d’ESCI-UPF, el repte s’ha integrat a l’assignatura de Retail internacional, assignatura optativa de 3r i 4t curs del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals.

A l’edició d’enguany hi han participat un total de 12 institucions i més de 150 estudiants, dels quals una cinquantena van passar a la final que va tenir lloc el cap de setmana passat a Madrid. Dos grups del GNMI van ser seleccionats per participar-hi, tot i que finalment només van poder assistir-hi 8 dels 10 alumnes finalistes.

Al llarg de dos dies, les estudiants van poder participar en diverses activitats i sessions formatives per acabar de perfilar el seu projecte, i van comptar amb l’assessorament de l’equip professional de Hotusa i d’experts externs.

Tot i no haver resultat guanyadors, esperem que l’experiència hagi estat molt enriquidora i els hagi servit per poder posar en pràctica els coneixements adquirits sobre el sector retail. Des d’aquí aprofitem per fer un reconeixement als nostres estudiants finalistes, tots de 3r curs: Alexandra Álvarez, Mathilde Bertrandy, Pia Bundo, Nicola Costa, Martí Garmundi, Albert Ibarz, Alba López, Martina Parera, Laia Pascual i Emy Solà.

 


El grup Hotusa és una organització amb gairebé 50 anys de trajectòria que s’estructura en tres unitats de negoci: la de serveis a hotels, la de distribució i l’àrea d’explotació hotelera. La companyia té presència en més de 130 països i compta amb una plantilla de 6.000 treballadors.

We also recommend you