ESCI-UPF

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, visita ESCI-UPF

  • 17/11/2023
  • 1 min reading time
Conseller Nadal visita ESCI-UPF
El director Albert Carreras ofereix el llibre d'honor al conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal. / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Ahir a la tarda vam rebre la visita institucional del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, que va poder conèixer de primera mà l’oferta formativa i les instal·lacions d’ESCI-UPF.

La visita va arrencar amb una salutació formal a la direcció d’ESCI-UPF, el vicerectorat d’Internacionalització de la UPF i als caps d’estudis del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i del Grau en Bioinformàtica, la Dra. Mercè Roca i el Dr. Hafid Laayouni, per després fer un recorregut pels diferents espais d’ESCI-UPF, des de les aules, les àrees de reunió i els despatxos dels coordinadors acadèmics, fins a les espectaculars vistes que el terrat de l’edifici ofereix sobre el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Tot seguit, el conseller va mantenir una breu reunió de treball amb la direcció d’ESCI-UPF, encapçalada pel Dr. Albert Carreras, director del centre, i el Sr. Agustín Lújua, gerent d’ESCI-UPF, i on també hi va ser present la vicerectora d’Internacionalització de la Universitat Pompeu Fabra, la Dra. Helena Ramalhinho.

El conseller de Recerca i Universitats va destacar “la importància d’ESCI-UPF en la formació de generacions d’experts en negocis i comerç internacional que poden ser una bona ambaixada o interlocutors de la projecció internacional de Catalunya al món” i va subratllar que el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals “serveix tant per a l’administració com per al món de l’empresa amb vista a la projecció internacional de l’economia de Catalunya”.

Per la seva banda, el director d’ESCI-UPF va voler destacar la proximitat –tant física com de bona sintonia– amb el Departament de Recerca i Universitats, i es va mostrar agraït de poder compartir els orígens i el present d’ESCI-UPF, així com els reptes i oportunitats de futur de la institució amb el conseller Nadal.

We also recommend you