ESCI-UPF

La nova setmana introductòria del GNMI

  • 09/10/2023
  • 1 min reading time

A principis de setembre, els alumnes de primer del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals van participar a la tradicional setmana introductòria. Aquest any, però, l’inici de l’etapa universitària ha comptat amb un nou format. Descobriu al vídeo els moments més destacats!

La setmana introductòria per als alumnes de primer del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals d’ESCI-UPF d’enguany ha vingut carregada de novetats. Entre el 7 i el 15 de setembre, la renovada dinàmica va ser l’escenari perfecte per donar la benvinguda als nous estudiants, mitjançant diverses activitats dissenyades per superar els nervis dels primers dies i fomentar la cohesió grupal.

El nou format tenia un objectiu clar: fer que els alumnes es coneguessin entre ells i amb l’equip acadèmic i de gestió d’ESCI-UPF, que els acompanyarà al llarg dels propers quatre anys. En aquest sentit, una de les activitats destacades va ser la sessió de Team building a càrrec de Carlos Jiménez, director d’Organització i Persones a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i antic professor d’ESCI-UPF, que va permetre als alumnes trencar el gel i conèixer-se millor entre ells.

Un altre element rellevant de la setmana introductòria va ser la participació d’alumni de diferents promocions, que van aportar-los una visió pràctica de les oportunitats laborals que ofereix el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. Helena Aguilar va involucar els alumnes en una Hackathon sobre innovació; Xavier Coca va explicar l’èxit de The Tyets des d’una vessant empresarial; i la taula rodona amb Oriol Vilalta, Laia Hoyos, Andrea Castañar i Maria Vilaplana els va permetre descobrir diferents àmbits i sortides professionals.

D’altra banda, la setmana també va servir per donar a conèixer la guanyadora de la Beca Nacho Dualde al talent: Paula Sadurní, que va obtenir la millor nota de Batxillerat entre els alumnes de nou accés. Enguany, la beca, que cobreix la totalitat del preu de matrícula, també s’ha atorgat als millors expedients acadèmics de 2n, 3r i 4t: Míriam Civico, Mar Puyol i Anna Ruiz.

Hem recopilat els moments més destacats de la setmana introductòria en un àlbum de fotos i en un vídeo on vam posar a prova els estudiants un petit test sobre cultura general i algunes preguntes sobre ESCI-UPF. No us el perdeu!

We also recommend you