ESCI-UPF

Aprendre, créixer, evolucionar

Premi de Pràctiques 2022

  • 06/07/2023
  • 1 min reading time

Els alumnes del GNMI guardonats amb el premi de pràctiques a l’excel·lència 2022 Natalia Arroyo, Núria Bello, Elena Garcia i Xavier Trilla han compartit els moments clau de la seva experiència en el vídeo produït per ESCI-UPF.

A finals de gener d’enguany es van donar a conèixer els alumnes del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals guanyadors dels premis de pràctiques del curs 2021-2022. D’entre els 12 alumnes premiats, Natalia Arroyo, Núria Bello, Elena García i Xavier Trilla van tenir un reconeixement especial a l’excel·lència de les seves pràctiques.

Natalia Arroyo va desenvolupar les seves pràctiques en el departament de màrqueting i exportació de la startup Milola Gluten-Free; Núria Bello va treballar en el departament de vendes de l’empresa de fintech Qonto; Elena García, va estar al departament de màrqueting comercial de la transitària CMA CGM i va tenir com a tutor l’alumni Gerard Pujol; i Xavier Trilla va estar treballant com a consultor a l’Oficina Exterior de Nova York i Washington d’ACCIÓ.

Com ja és tradició, el premi a aquest reconeixement (a banda de la carta de recomanació) és un vídeo en què els alumnes expliquen com han viscut la seva experiència al llarg de totes les pràctiques. La novetat d’aquest any, però, és que per primera vegada el vídeo ha estat guionitzat i produït pel departament de Comunicació i Màrqueting d’ESCI-UPF.

Tot i que potser han deixat a més d’un una mica descol·locat, a les stories d’Instagram d’aquests últims dies els alumnes han parodiat amb molt d’humor algunes de les situacions a les que s’han enfrontat durant les pràctiques. La veritat, però, tal com reflecteix el vídeo, és que van quedar d’allò més satisfets i agraïts de tot els procés.

En 5 minuts, la Núria, la Natalia, l’Elena i el Xavier comparteixen el seu punt de vista i les vivències d’alguns dels moments clau de les pràctiques: des dels dubtes per escollir la millor oferta, fins a la importància de la relació amb els tutors, el creixement personal i professional que et proporcionen o la manera en què et preparen per encarar amb més seguretat al futur laboral un cop acabes els estudis.

We also recommend you