ESCI-UPF

Premis a les millors pràctiques d’empresa 2021-2022

  • 26/01/2023
  • 3 mins reading time
Premis Pràctiques 21-22
Els guardonats amb els premis de pràctiques 2021-2022 junt amb l'equip del Career Service. / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Aquesta setmana s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis de pràctiques del GNMI del curs 2021-2022. En total hi ha hagut 12 alumnes premiats, 4 dels quals amb distinció d’excel·lència.

La dra. Rosa Colomé, directora del Career Service, va ser l’encarregada d’obrir l’acte d’entrega dels premis de pràctiques. Colomé va destacar la importància de les pràctiques curriculars, tot un repte personal i professional per als alumnes del GNMI, que s’enfronten a la primera experiència laboral en el món dels negocis i el màrqueting internacionals. La directora del Career Service va subratllar l’èxit del programa de pràctiques, un èxit que només es pot assolir gràcies a la implicació dels estudiants i les empreses. També va reconèixer la dedicació de l’equip del Career Service i va tenir unes paraules d’agraïment per Xavier Vives, Mireia Vera i Javi Fernández.

Posteriorment, el director d’ESCI-UPF, el dr. Albert Carreras, va subratllar que les pràctiques són un moment central del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. Carreras va explicar que la seva rellevància s’intenta transmetre ja des del primer moment en què els alumnes s’interessen per matricular-se al grau. També va remarcar tres dels fets diferencials de les pràctiques del GNMI: la seva obligatorietat, la seva durada i la seva realització al llarg del tercer curs.

Per la seva banda, Agustín Lújua, gerent d’ESCI-UPF, va parlar del programa de pràctiques com un projecte institucional i cabdal per a la institució. També va recordar que, a l’acabar els estudis, tots els universitaris es converteixen en graduats. Els alumnes del GNMI, però, a més, ja seran professionals preparats per entrar al mercat laboral amb totes les garanties, i va animar als premiats a aprofitar aquest avantatge competitiu.

Per últim, la dra. Mercè Roca, cap d’estudis del GNMI, va felicitar els 12 estudiants premiats, que representen el 10% de la seva promoció, i al Career Service, que treballa intensament per a què el programa de pràctiques sigui excel·lent, com així acredita AQU i ho reconeixen les empreses i institucions amb qui ESCI-UPF treballa colze a colze. També va agrair la tasca d’Alumni en la col·laboració per aconseguir ofertes de pràctiques i va desitjar que properament s’intesifiqui la relació entre les empreses, que ja juguen un important rol per a la institució, i el grau.

Tots ells van destacar la dificultat creixent per triar les millors pràctiques, degut a l’alt nivell que demostren els alumnes any rere any, i van subratllar que enguany es tractava d’un grup molt nombrós i que ho havia fet excepcionalment bé.

El premi a les millors pràctiques correspon a un diploma acreditatiu i una carta de recomanació personalitzada per a cadascun dels guanyadors. Els alumnes del GNMI que han rebut el premi han estat: Arnau Álvarez, per les seves pràctiques a Flexitub en el departament d’exportació; Berta Ayuso, que va treballar en el sector del retail a Neinver; Mar Balmes, que va fer les pràctiques al departament d’investigació de mercats d’AMEC; Rita Cagigós, que va treballar en el departament d’exportació de l’empresa de cosmètica IDESCO; Inés Muñoz, que va desenvolupar les seves pràctiques en l’àrea de màrqueting digital d’una empresa del sector industrial, PRODEC; Judit Pla, per les pràctiques al Consell General de Cambres de Catalunya com a business developer al departament d’internacional; Anna Rodado, per la seva feina d’assessorament i consultoria a PIMEC; i Laia Turón, que va treballar en el departament de màrqueting digital de Telematel.

A banda, quatre alumnes més han rebut un reconeixement addicional per l’excel·lència de les seves pràctiques. Aquest mèrit té com a premi, a banda del diploma i la carta de recomanació, un vídeo sobre la seva experiència que serà produït pel departament de Comunicació d’ESCI-UPF. Els estudiants que han rebut el premi a les pràctiques amb excel·lència han sigut: Natalia Arroyo, per la seva tasca en el departament de màrqueting i exportació de la startup Milola Gluten Free; Núria Elena Bello, que va treballar en el departament de vendes de l’empresa de fintech Qonto; Elena García, que va estar al departament de màrqueting comercial de la transitària CMA CGM i que va tenir com a tutor l’alumni Gerard Pujol; i Xavier Trilla, que va estar treballant com a consultor a l’Oficina Exterior de Nova York i Washington d’ACCIÓ.

We also recommend you