ESCI-UPF

NetWork ESCI-UPF acosta empreses i estudiants

Èxit de participació a la 1a edició de la Fira d’ocupació d’ESCI-UPF

  • 15/06/2023
  • 1 min reading time
NetWork ESCI-UPF Resum
Alumnes d'ESCI-UPF informant-se de les ofertes de NetWork ESCI-UPF / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Més de 120 estudiants d'últim curs del GNMI, de màsters, postgraus i alumni van aprofitar l’ocasió per conèixer els programes de pràctiques i les ofertes laborals de les 19 empreses que van participar en la 1a edició de la Fira d’ocupació d’ESCI-UPF.

El passat dijous 1 de juny es va celebrar a ESCI-UPF la 1a Fira d’ocupació que va comptar amb la presència de 19 empreses i l’assistència de més de 120 alumnes i alumni.

El hall d’ESCI-UPF va acollir una jornada en la que els estudiants i alumni van poder conèixer de primera mà les posicions que ofereixen les empreses que hi van participar. Provinents de diversos sectors, i de dimensions i amb necessitats variades,  les empreses van aprofitar l’oportunitat per connectar amb el talent jove d’ESCI-UPF..

Va ser una sessió de networking on es van produir interaccions de valor, es van compartir experiències, es van fer entrevistes i es van explorar possibilitats de futura col·laboració.

L’objectiu d’ESCI-UPF és formar professionals preparats per entrar al món laboral i la millor manera és crear ponts entre empresa i universitat. Sessions centrades en l’ocupació com la d’ahir estableixen un vincle real entre la realitat del món empresarial i els estudiants.

Tant els estudiants com les empreses van expressar la seva satisfacció amb l’esdeveniment, destacant-ne la qualitat dels contactes establerts i l’alt nivell de professionalitat present. Per a molts estudiants, a més, NetWork ESCI-UPF va ser una oportunitat única per explorar opcions laborals i establir relacions directes amb les empreses que els interessen.

We also recommend you