ESCI-UPF

Jaume Tutusaus des del New York State of Mind

  • 07/11/2022
  • 1 min reading time

El gran Billy Joel va cantar a Nova York, com abans ho va fer Frank Sinatra o compositors com John McLaughlin. Aquesta mítica ciutat, que molts veuen com la capital del món, és també el destí de no pocs alumni d’ESCI-UPF. I amb un d’ells, Jaume Tutusaus, graduat de la promoció del 2002 del GSCI, encetem una iniciativa amb la que volem retrobar-nos amb antics alumni que ja porten una dilatada trajectòria professional.

En aquesta conversa amb el director d’Alumni d’ESCI-UPF, Pelayo Corella, Jaume Tutusaus, repassa el que han estat aquests darrers 20 anys, tant des de la vessant personal com la professional: des de la seva experiència com a becari a organismes com ICEX, Nacions Unides o la Comissió Europea, al seu treball a empreses com McKinsey, Citi o el Santander.

Naturalitzat nord-americà, Tutusaus actualment és el Head of Data and Analytics for Card a JP Morgan Chase i en aquesta entrevista parla, a més dels seus records a ESCI-UPF, sobre la importància de les dades i sobre el convuls present dels EUA, ara que hi ha eleccions legislatives i estatals.

We also recommend you