ESCI-UPF

Programa de Mobilitat 2023-2024

  • 27/10/2022
  • 1 min reading time
Mobilitat 2023-2024
Foto: Xènia Costa (ESCI-UPF)

La setmana passada, Jordi Puig, cap de Relacions Internacionals, va presentar la convocatòria de mobilitat per al GNMI per al curs 2023-2024, en què hi ha 4 noves universitats d’intercanvi.

En una sessió dirigida als estudiants del GNMI que el curs que ve es plantegen marxar d’intercanvi, Jordi Puig, cap de Relacions Internacionals, va parlar del procediment per aplicar al programa de mobilitat.

Entre d’altres aspectes, va explicar quin era el millor moment per marxar i per què (durant el 1r trimestre de tercer i/o quart, ja que és on es concentren les assignatures optatives) així com els diferents requisits que s’han de complir per poder anar d’intercanvi, les beques i el procés d’assignació de plaça.

Jordi Puig va celebrar la recuperació de la normalitat en relació a les restriccions imposades per la COVID-19, que ja han quedat gairebé totes superades. Per ara, només els intercanvis amb la Xina es veuen afectats per les severes polítiques de covid zero i, si bé la mobilitat no ha quedat suspesa, és força complicada. L’altre país afectat és Rússia, amb qui la mobilitat ha quedat suspesa a causa de les sancions europees i els esdeveniments a la guerra a Ucraïna.

Per al curs que ve hi ha un total de 144 places ofertades en 24 països diferents. Respecte l’any anterior, s’han sumat 4 noves destinacions: la Université Catholique de Lille, a França; la Wroclaw University of Economics & Business, a Polònia; la OsloMet, a Noruega; i la Lingnan University, a Hong Kong.

Per a tots aquells alumnes que no van poder seguir la presentació, podeu recuperar la sessió des d’aquest enllaç.

We also recommend you