ESCI-UPF

Premis als millors treballs de recerca de Batxillerat 2021-2022

  • 05/07/2022
  • 1 min reading time
Treballs de Recerca 2021
Les guanyadores dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat de l'edició 2021-2022 en el moment del lliurament de premis. / Foto: ESCI-UPF

El 4 de juliol ESCI-UPF va fer entrega dels premis als millors treballs de recerca del Batxillerat del curs 2021-2022. Aquests premis reconeixen els treballs de recerca de l’àmbit de de la cultura i els negocis internacionals així com els treballs realitzats en qualsevol àmbit de la biologia.

Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, i els caps d’estudi del Grau en Bioinformàtica i del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, Hafid Laayouni i Marta Segura, van ser els encarregats d’atorgar els premis a les alumnes guanyadores i de mencionar els motius pels quals els seus treballs han merescut la distinció d’ESCI-UPF.

Per a la convocatòria del BDBI, el segon premi se’l va emportar Mariona Remacha, de l’Escola Pia de Santa Anna de Mataró, pel treball La preservació de la fertilitat. Un pas més en la reproducció assistida. El primer premi va recaure en Júlia Prenafeta, del col·legi Sant Jaume – Les Heures de Lleida, gràcies al treball L’efecte del panís transgènic i convencional en els barrinadors del panís.

Per a la convocatòria del GNMI també va haver-hi dues alumnes premiades. El segon premi va anar a mans de Carla Contreras, de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès, pel seu treball La influència de Disney en els infants; mentre que el primer premi va ser per a Ysepe Esthela Maho, de l’Institut Jaume Huguet de Tarragona, pel treball Creació d’una cooperativa de moda.

Els premis que reben els guanyadors als millors treballs de recerca de Batxillerat consisteixen en un diploma i una beca del 50% per cursar el primer curs de grau a ESCI-UPF. En el cas de Mariona Remacha i Júlia Prenafeta per cursar el Grau en Bioinformàtica i, en el cas de Carla Contreras i Ysepe Esthela Maho, per cursar el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. A més, els tutors que han coordinat els treballs de recerca premiats també són guardonats amb un iPad en reconeixement a la seva tasca de supervisió i acompanyament als estudiants.

We also recommend you