ESCI-UPF

Agustín Lújua, nou gerent d’ESCI-UPF

  • 06/04/2022
  • 1 min reading time
gerent Lújua
Agustín Lújua en una de les aules d'ESCI-UPF. / Foto: ESCI-UPF

Agustín Lújua s’incorpora com a nou gerent d’ESCI-UPF. Després que el patronat ratifiqués el seu nomenament la setmana passada, ahir Lújua va ser presentat al col·lectiu de PDI i PAS d’ESCI-UPF.

Ahir al matí va tenir lloc la presentació formal del nou gerent d’ESCI-UPF, Agustín Lújua, de la mà del director Albert Carreras. La notícia arriba després que el patronat d’ESCI-UPF ratifiqués la proposta del seu nomenament durant la sessió del passat 31 de març.

Nascut a Bilbao, Lújua és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), diplomat en Ciències Empresarials també per la UB i PMD per ESADE. Pel que fa a la seva trajectòria professional, té una àmplia experiència en l’àmbit financer i de gestió.

En els últims 9 anys ha ocupat la posició de gerència d’un altre centre educatiu, per la qual cosa coneix les particularitats, les maneres de treballar i les característiques pròpies del sector. Amb la nova etapa a ESCI-UPF, Lújua continuarà vinculat al món de l’ensenyament.

Durant l’acte de presentació, el director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, va explicar com es va portar a terme el procés de selecció per a la posició de gerència, un procés que va ser “llarg, ambiciós i competitiu” i per al qual es van postular 127 candidatures.

En una primera fase, un consultor extern va fer la selecció inicial de candidatures per a què després un equip de selecció del patronat portés a terme entrevistes més exhaustives amb els últims canditats. L’equip de selecció del patronat va acabar escollint, per unanimitat, la candidatura d’Agustín Lújua.

Carreras es va mostrar molt satisfet de començar una nova etapa amb Lújua al capdavant de la gerència d’ESCI-UPF i de poder deixar enrere la condició de gerent en funcions, posició que ha compaginat amb la direcció d’ESCI-UPF en els darrers mesos d’interinatge.

Davant el grup de PDI i PAS d’ESCI-UPF, Lújua va agrair la confiança dipositada tant per part del director com de les persones encarregades del procés de selecció. D’altra banda, va mencionar que li fa molta il·lusió unir-se a ESCI-UPF, malgrat les circumstàncies no desitjades que han propiciat la seva incorporació. Va recordar la tasca de Nacho Dualde com a gerent i va dir que treballarà per tractar d’estar a la seva alçada.

El nou gerent va voler iniciar aquesta nova etapa recordant que té la porta oberta a tothom, i que qualsevol idea nova, vingui de la part que vingui, serà benvinguda i estudiada per a la seva possible implementació. Així mateix, va encoratjar tot l’equip a treballar i pensar per a ser millors.

En aquests primers dies en el càrrec, Lújua aprofitarà per començar a familiaritzar-se amb la institució i per iniciar una primera presa de contacte amb el personal d’ESCI-UPF.

We also recommend you