ESCI-UPF

ESCI-UPF i Cecot signen un acord de col·laboració

  • 29/03/2022
  • 1 min reading time
Cecot
Oriol Alba, secretari general de Cecot i alumni del GSCI, i Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, durant la signatura del conveni. / Foto: ESCI-UPF

Aquest matí, ESCI-UPF i Cecot han signat un conveni de col·laboració que permetrà ampliar els vincles entre totes dues entitats. Els àmbits de col·laboració que queden recollits en aquest acord són la recerca, la formació i la promoció i captació de talent (bé a través de pràctiques, bé a través de la realització d’estudis i projectes amb la participació de tots dos organismes).

Cecot és una confederació empresarial multisectorial fundada el 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials. La seva missió és la de promoure i defensar els interessos de les empreses catalanes davant les institucions, els agents socials i la societat en general; projectar la seva visió de futur i proporcionar-los els serveis que els permetin ser competitives i capdavanteres.

El conveni, signat Oriol Alba, secretari general de Cecot i de la Fundació Cecot Formació i alumni del GSCI, i Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, recull entre d’altres aspectes la possibilitat d’organitzar i difondre cursos de formació i programes conjunts, aplicar un descompte per als empleats de Cecot interessats en la formació permanent d’ESCI-UPF i publicar ofertes de pràctiques d’empresa per als estudiants de la nostra institució.

A la signatura també hi han assistit Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació & Desenvolupament, i, per part d’ESCI-UPF, Pelayo Corella i Karina Henao, responsable del departament d’Alumni i Alumni relations manager, respectivament.

We also recommend you