Edgar Estruch és alumni de la promoció 2021 i actualment està vivint als Estats Units. A diferència de molts dels seus companys no va entrar al GNMI just després de cursar el Batxillerat, sinó que va accedir-hi amb les PAU per a més grans de 25 anys. En aquesta entrevista explica la seva experiència.
Amb 18 anys, una de les principals preocupacions de la majoria de nois i noies és aprovar 2n de Batxillerat per poder-se presentar a la selectivitat i accedir al món universitari. En el cas de l’Edgar Estruch, però, les coses no va anar ben bé així.
Quan tenia 15 anys, les seves habilitats com a aler van cridar l’atenció al Bàsquet Manresa, que va decidir anar-lo a buscar amb la intenció que un dia pogués debutar a l’ACB. Així doncs, amb 18 anys l’alumni del GNMI aspirava a dedicar-se professionalment al bàsquet.
La vida, però, li tenia preparats uns altres plans. Després de patir una lesió molt complicada, va haver de renunciar a l’esport d’alt nivell i va haver de reconduir el seu futur. Davant d’aquesta situació, l’Edgar va agafar les maletes i va marxar a Londres a buscar-se la vida.
Tot i que l’experiència britànica va ser molt positiva, quan va fer 25 anys les ganes de nous reptes i de continuar aprenent el van portar a plantejar-se entrar a la universitat. En aquell moment va descobrir les PAU +25, la via d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys, i no s’ho va pensar dues vegades.
Després d’una visita al Saló de l’Ensenyament per descobrir tota l’oferta formativa i de reprendre els hàbits d’estudi, va presentar-se a la selectivitat i va poder entrar al grau que havia escollit: el GNMI.
Ara, un any després d’haver-se graduat, ha començat una nova aventura que l’ha portat a recórrer milers de kilòmetres i canviar Vilafranca del Penedès per Waukegan (Illinois) i el món dels negocis pel de l’educació.
En aquesta entrevista explica com va afrontar la preparació de les PAU +25, com va viure la diferència generacional amb els seus companys durant el grau i quins reptes l’esperen als Estats Units.
Ahir a la tarda, ESCI-UPF va celebrar l'entrega dels premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat. L'esdeveniment va comptar amb la presència d'Agustín Lújua, gerent d'ESCI-UPF, i Pelayo Corella, coordinador acadèmic de 1r curs del GNMI.
El passat 13 de juliol es va celebrar la graduació de l’onzena promoció del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a L’Auditori de Barcelona amb un canvi de format respecte als anys anteriors.
Leave a message