Edgar Estruch és alumni de la promoció 2021 i actualment està vivint als Estats Units. A diferència de molts dels seus companys no va entrar al GNMI just després de cursar el Batxillerat, sinó que va accedir-hi amb les PAU per a més grans de 25 anys. En aquesta entrevista explica la seva experiència.
Amb 18 anys, una de les principals preocupacions de la majoria de nois i noies és aprovar 2n de Batxillerat per poder-se presentar a la selectivitat i accedir al món universitari. En el cas de l’Edgar Estruch, però, les coses no va anar ben bé així.
Quan tenia 15 anys, les seves habilitats com a aler van cridar l’atenció al Bàsquet Manresa, que va decidir anar-lo a buscar amb la intenció que un dia pogués debutar a l’ACB. Així doncs, amb 18 anys l’alumni del GNMI aspirava a dedicar-se professionalment al bàsquet.
La vida, però, li tenia preparats uns altres plans. Després de patir una lesió molt complicada, va haver de renunciar a l’esport d’alt nivell i va haver de reconduir el seu futur. Davant d’aquesta situació, l’Edgar va agafar les maletes i va marxar a Londres a buscar-se la vida.
Tot i que l’experiència britànica va ser molt positiva, quan va fer 25 anys les ganes de nous reptes i de continuar aprenent el van portar a plantejar-se entrar a la universitat. En aquell moment va descobrir les PAU +25, la via d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys, i no s’ho va pensar dues vegades.
Després d’una visita al Saló de l’Ensenyament per descobrir tota l’oferta formativa i de reprendre els hàbits d’estudi, va presentar-se a la selectivitat i va poder entrar al grau que havia escollit: el GNMI.
Ara, un any després d’haver-se graduat, ha començat una nova aventura que l’ha portat a recórrer milers de kilòmetres i canviar Vilafranca del Penedès per Waukegan (Illinois) i el món dels negocis pel de l’educació.
En aquesta entrevista explica com va afrontar la preparació de les PAU +25, com va viure la diferència generacional amb els seus companys durant el grau i quins reptes l’esperen als Estats Units.
Un grup d’estudiants de primer de Batxillerat de l’escola Jesuïtes Casp de Barcelona van participar en un taller dissenyat pels alumnes del GNMI per acostar-los la realitat dels negocis i el màrqueting internacionals.
A finals del mes d’abril, a Madrid, els alumnes del GNMI Paula Cabeza, Jan Fernández, Josep Fructuoso, Asier Lechuga i Mar Puyol van proclamar-se guanyadors de la novena edició del Talent Match, una competició interuniversitària impulsada pel Grupo Hotusa.
La 3a edició de NetWork ESCI-UPF, celebrada el passat dijous 29 de maig, ha estat tot un èxit i ja es pot dir que ha batut rècords! L’edició d’enguany ha estat l’edició amb més participació, amb més de 150 alumnes assistents que van omplir el hall i la primera planta de la universitat buscant oportunitats per al seu futur professional.
Leave a message