ESCI-UPF

Premis de Pràctiques 2021

  • 04/02/2022
  • 2 mins reading time
Premis Pràctiques 2021
L'equip del Career Service amb els estudiants guanyadors dels Premis de Pràctiques 2021. / Foto: ESCI-UPF

Ahir a la tarda va tenir lloc l’entrega dels Premis de Pràctiques 2021, una edició marcada per la gran quantitat d’alumnes premiats i pel reconeixement al talent femení: 11 dels 12 premis van recaure en dones.

Com cada any, ESCI-UPF reconeix amb el premi a les millors pràctiques d’empresa a aquells estudiants del GNMI que durant el tercer trimestre de 3r realitzen unes pràctiques excepcionals.

La comissió avaluadora té en compte tant la memòria presentada per l’estudiant com l’informe entregat pel tutor o tutora de l’empresa, i valora aquelles experiències que reflecteixen que, més enllà de l’excel·lència, hi ha hagut una evolució significativa tant a nivell de creixement personal com professional per part de l’alumne.

El director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, va felicitar els alumnes premiats i va celebrar que, després de dos anys de format online, finalment l’acte d’entrega es va poder tornar a celebrar de manera presencial.

Per la seva banda, Rosa Colomé, directora del Career Service, va remarcar que l’any passat van fer les pràctiques curriculars més de 175 estudiants: els matriculats a 3r curs i tots aquells de alumnes de 4t que, a causa de la pandèmia, no van poder cursar les pràctiques l’any 2020.

Per aquest motiu, Colomé va agrair l’esforç tant del seu equip com de tots els estudiants, que ha estat decisiu per a què la convocatòria de pràctiques del curs passat hagi estat tot un èxit.

En aquesta edició s’ha reconegut a 12 estudiants amb el Premi de Pràctiques: tots ells han rebut un diploma acreditatiu i una carta de recomanació que podran adjuntar a qualsevol feina a la que vulguin aplicar. D’entre aquests, també hi ha hagut 6 guanyadors del premi a l’excel·lència que, a més, participaran en un vídeo que reflectirà la seva experiència de pràctiques.

Per ordre alfabètic, les alumnes que han rebut la menció especial per les seves pràctiques d’empresa són: Ares Eresué, que va cursar les pràctiques a l’Spanish Language Institute; Júlia Lladó, que va treballar a PIMEC; Mercè Llunell, per la seva feina en el departament de màrqueting digital a Voltea Communities; Marina Marco, que va fer les pràctiques a AMEC; Sara Polo, per la feina feta a la Cambra de Comerç de Barcelona; i Carla Puig, que va treballar en l’àmbit del màrqueting a Playbrand.

També per ordre alfabètic, els estudiants que han merescut el reconeixement a l’excel·lència són: Paula Martínez, per les seves pràctiques als Països Baixos a Teijin Aramid; Valeriya Oglezneva, que va estar treballant a Sagalés; Júlia Porta, per la feina feta en l’àmbit de la innovació a Ca l’Espinaler; Anna Puigdomènech, que també va cursar les pràctiques a Sagalés; Ot Valero, que va treballar en el departament de desenvolupament de negoci i vendes a Payflow; i Zidan Zhu, per la seva feina com a export a BD Barcelona Design.

Durant el tancament de l’acte, tant el director d’ESCI-UPF com la directora del Career Service, van destacar que l’actitud dels alumnes davant el repte de pràctiques ha estat clau per a l’èxit d’aquesta edició, cosa que encara ha fet més difícil l’elecció dels noms guanyadors i que reforça l’excel·lència dels estudiants que han rebut el reconeixement del Premi de Pràctiques.

We also recommend you