ESCI-UPF

Carta als Reis per a l’endemà de Reis

  • 10/01/2022
  • 1 min reading time
Carta Reis
Foto: Freepik

Estimats Reis d’Orient,

Majestats, abans de res, us vull donar les gràcies pels regals d’ahir. Us heu portat molt bé i heu recarregat les meues reserves de llibres, de whisky i d’altres coses bones per a una bona temporada. Però hi ha coses més intangibles, que ni són fàcils de deixar-les a casa, ni de portar-les de colp en una sola nit. Per això aprofit ara aquesta carta per recordar-vos altres peticions.

Són coses que em consta, Majestats, que ja sabeu. Són coses col·lectives i, la veritat, no se si tots plegats ens hem portat prou bé per merèixer-les, però apel·laré a la generositat que heu tengut amb els llibres i els espirituosos per demanar-vos si hi podeu fer alguna cosa.

 

Continua llegint →

We also recommend you