ESCI-UPF

Els pressupostos al Parlament

  • 26/11/2021
  • 1 min reading time
Pressupostos 2022 Carreras
Foto: Parlament Europeu

La vida política i parlamentària té moments en què el seu caràcter de representació –representació teatral– és molt visible. Passem dies d’aquesta mena entorn de la discussió del projecte de llei de pressupostos i d’acompanyament per al 2022. Els debats parlamentaris han assolit nivells de dramatització molt notables amb intervencions brillants, que podien molestar a alguns però que el públic podia seguir amb el màxim interès.

Malgrat les frustracions i irritacions d’uns i altres, crec que una àmplia opinió ciutadana i jo mateix considerem que l’espectacle ha acabat bé. El paper que cadascú ha volgut jugar ha estat triat lliurement i s’ha desplegat amb les millors arts que cadascú tenia. Els actors han volgut seduir les seves audiències i tots han jugat bé les seves cartes.

 

Continua llegint →

We also recommend you