ESCI-UPF

Uns pressupostos inevitables

  • 10/11/2021
  • 1 min reading time
Pressupostos
Foto: Departament d'Economia (Generalitat de Catalunya)

Costa molt d’imaginar qui voldria votar en contra d’aquests pressupostos, que incorporen moltes millores. Els qui ho facin –Vox, el PP, Cs– serà per un apriorisme ideològic i polític. No vull ni pensar en altres formacions que estan molt convençudes del seu paper de defensors dels interessos de la ciutadania catalana.

Per a qui pot veure factible accedir a un habitatge social, qui pot gaudir de la gratuïtat de les llars d’infants a P2, qui coneix gent que aspira a treballar en algun servei públic de la Generalitat, en fi, per a tothom en major o menor mesura, els comptes que ha presentat el conseller Giró són uns comptes esperançadors.

 

Continua llegint →

We also recommend you