ESCI-UPF

Lela Mélon guanya el premi Talent Europa Segle XXI

  • 01/07/2021
  • 1 min reading time
Lela Mélon CIDOB
La professora d'ESCI-UPF Lela Mélon durant l'acte de lliurament del premi Talent Europa Segle XXI. / Foto: CIDOB

Ahir a la tarda es va fer entrega dels premis de la primera edició del Programa Talent Global del CIDOB i la Fundació Banc Sabadell. Aquest programa, que es va posar en marxa el novembre del 2020, té per objectiu impulsar la recerca de qualitat de joves investigadors.

Lela Mélon, professora d’ESCI-UPF, doctora en Dret Corporatiu per la Universitat d’Aberdeen i coordinadora executiva del projecte Planetary Wellbeing, va ser guardonada amb el premi “Talent Europa Segle XXI” convocat pel CIDOB, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Catalunya Europa.

El premi, que té una dotació de 2.500€, reconeix els treballs amb un alt rendiment acadèmic relacionats amb les polítiques europees en els àmbits social, econòmic i polític. Els treballs, a més, han de comptar amb una aproximació analítica original i han d’incloure una part d’investigació aplicada. Lela Mélon va ser guardonada pel treball The EU Non-Financial Reporting Directive and the corporate narrative disclosure practices: the case of fashion industry, que s’ha publicat enguany al número 10 de la col·lecció Documents CIDOB.

Durant la cerimònia també es va fer entrega del premi “Talent Reptes Globals” a Lewin Schmitt, investigador predoctoral de l’IBEI, per un treball que analitza l’impacte de Twitter en l’opinió pública general, i de la beca “Junior Visiting Fellowship” a Inés Arco, que realitzarà una estada remunerada al CIDOB.

We also recommend you