Premis al millor treball de recerca de Batxillerat 2020-2021
29/06/2021
1 min reading time
D'esquerra a dreta: el director d'ESCI-UPF, Albert Carreras; els alumnes premiats, Mar Sánchez i Victor Romero; i el gerent d'ESCI-UPF, Nacho Dualde. / Foto: ESCI-UPF
Aquest matí ha tingut lloc l’entrega dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat del curs 2020-2021. En aquesta edició, ESCI-UPF ha reconegut els treballs de recerca que tracten els àmbits de la cultura i els negocis des d’un enfocament internacional i, per primera vegada, els treballs que tracten l’àmbit de la bioinformàtica des d’un enfocament multidisciplinari.
Per a la convocatòria del BDBI, el premiat ha estat Victor Romero, de l’Escola Túrbula de Sant Adrià del Besòs, pel treball Canvi climàtic antropogènic i la Covid-19. Pel que fa a la convocatòria del GNMI, hi ha hagut dues guardonades. La primera ha estat Mar Sánchez, de l’Institut 4 Cantons de Barcelona, pel treball Hi ha errors comuns en les startups que no arriben a l’èxit?. L’altra alumna premiada, que no ha pogut assistir a l’acte d’entrega, ha estat Júlia Pié, de l’Institut Jaume Huguet de Valls, pel treball El màrqueting digital en la cooperativa de Vila-Rodona.
Els premis que reben els guanyadors als millors treballs de recerca de Batxillerat consisteixen en un diploma i una beca del 50% per cursar el primer curs de grau a ESCI-UPF. En el cas de de Victor Romero per cursar el Grau en Bioinformàtica i, en el cas de Mar Sánchez i Júlia Pié, per cursar el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. A més, els tutors que han coordinat els treballs de recerca premiats també són guardonats amb un iPad en reconeixement a la seva tasca de supervisió i acompanyament als estudiants.
Al final de l’acte, el director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, ha felicitat els alumnes premiats per la rigorositat dels seus treballs i per la bona metodologia d’anàlisi aplicada i els ha animat a matricular-se a ESCI-UPF per poder gaudir de la beca. Així mateix, ha tingut unes paraules d’agraïment per a les famílies dels estudiants, pel seu suport i recolzament constant.
Els propers 19, 20 i 21 de maig es celebra el Pint of Science, el festival internacional de divulgació científica que transforma bars i espais quotidians en escenaris per al coneixement. Enguany, ESCI-UPF participarà com a entitat col·laboradora en l'esdeveniment que co-organitza la professora Mercè Roca a Mataró.
Aquest curs acadèmic, el professor del GNMI i cap de Qualitat, Jordi Puig, compleix 25 anys a ESCI-UPF. Per celebrar aquesta fita hem parlat amb ell sobre els canvis que ha viscut la universitat al llarg d'aquest temps.
Leave a message