ESCI-UPF

Premis al millor treball de recerca de Batxillerat 2020-2021

  • 29/06/2021
  • 1 min reading time
Premis TR Batxillerat 2021
D'esquerra a dreta: el director d'ESCI-UPF, Albert Carreras; els alumnes premiats, Mar Sánchez i Victor Romero; i el gerent d'ESCI-UPF, Nacho Dualde. / Foto: ESCI-UPF

Aquest matí ha tingut lloc l’entrega dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat del curs 2020-2021. En aquesta edició, ESCI-UPF ha reconegut els treballs de recerca que tracten els àmbits de la cultura i els negocis des d’un enfocament internacional i, per primera vegada, els treballs que tracten l’àmbit de la bioinformàtica des d’un enfocament multidisciplinari.

Per a la convocatòria del BDBI, el premiat ha estat Victor Romero, de l’Escola Túrbula de Sant Adrià del Besòs, pel treball Canvi climàtic antropogènic i la Covid-19. Pel que fa a la convocatòria del GNMI, hi ha hagut dues guardonades. La primera ha estat Mar Sánchez, de l’Institut 4 Cantons de Barcelona, pel treball Hi ha errors comuns en les startups que no arriben a l’èxit?. L’altra alumna premiada, que no ha pogut assistir a l’acte d’entrega, ha estat Júlia Pié, de l’Institut Jaume Huguet de Valls, pel treball El màrqueting digital en la cooperativa de Vila-Rodona.

Els premis que reben els guanyadors als millors treballs de recerca de Batxillerat consisteixen en un diploma i una beca del 50% per cursar el primer curs de grau a ESCI-UPF. En el cas de de Victor Romero per cursar el Grau en Bioinformàtica i, en el cas de Mar Sánchez i Júlia Pié, per cursar el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. A més, els tutors que han coordinat els treballs de recerca premiats també són guardonats amb un iPad en reconeixement a la seva tasca de supervisió i acompanyament als estudiants.

Al final de l’acte, el director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, ha felicitat els alumnes premiats per la rigorositat dels seus treballs i per la bona metodologia d’anàlisi aplicada i els ha animat a matricular-se a ESCI-UPF per poder gaudir de la beca. Així mateix, ha tingut unes paraules d’agraïment per a les famílies dels estudiants, pel seu suport i recolzament constant.

We also recommend you