ESCI-UPF

Carlota Puiggròs, guanyadora de la beca Covides 2020-2021

  • 11/05/2021
  • 1 min reading time
Beca Covides
Christophe Marquet, director comercial de Covides (esquerra), i Ricard Gil, director general de Covides (dreta), fent entrega de la beca a Carlota Puiggros. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

L’alumna de primer del GNMI, Carlota Puiggròs Catasús, de Vilafranca del Penedès, ha obtingut la beca Covides per al curs 2020-2021, un reconeixement dotat amb un premi de 1.800€. Aquesta beca té com objectiu recolzar al millor estudiant de nou accés de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Ahir al migdia es va fer el lliurament de la beca, un acte que en un principi s’hauria d’haver realitzat a principis de curs, però que s’ha hagut d’ajornar a causa de la pandèmia. L’acte d’entrega ha comptat amb la presència del Sr. Ricard Gil i el Sr. Christophe Marquet, director general i director comercial de Covides, respectivament, del Dr. Albert Carreras i el Sr. Nacho Dualde, director i gerent d’ESCI-UPF i dels pares de la Carlota.

Covides és la primera cooperativa vinícola de Catalunya pel volum de collita. La producció de raïm, de mitjana, s’acosta als 24 milions de kg cada any i els seus 650 socis conreen quasi 2.000 hectàrees. L’exportació centra dues terceres parts de la producció, raó per la qual la relació de Covides amb ESCI-UPF ha estat intensa en els darrers anys: a través del Career Service, de diversos alumni que han treballat per desenvolupar i consolidar nous mercats i també gràcies a la participació dels responsables de Covides en alguns els programes de formació continua d’ESCI-UPF.

We also recommend you