ESCI-UPF

Nou servei per gestionar de manera telemàtica els tràmits acadèmics

  • 02/03/2021
  • 1 min reading time
Sigma tràmits
Visualització de SIGMA amb el ventall de tràmits que es poden gestionar de manera telemàtica. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

ESCI-UPF activa un nou servei a Sigma que permetrà a tots els estudiants de grau gestionar de manera telemàtica la majoria de tràmits acadèmics. Els alumnes de BDBI i de GNMI ho tindran molt més fàcil a partir d’ara per fer qualsevol gestió administrativa.

Fins ara calia descarregar el model d’instància de la web o d’Aul@esci, imprimir els documents, completar-los i portar-los presencialment al despatx d’Administració o bé escanejar-los i enviar-los per correu electrònic. Ara ja es poden sol·licitar digitalment la majoria de tràmits. Des de l’accés privat de la web a SIGMA, a l’apartat del menú “Tràmits acadèmics”, els estudiants poden consultar el llistat de tràmits, les especificacions i el procediment de tramitació.

Els objectius d’aquesta millora són molts i substancials. ESCI-UPF aposta per la digitalització, la sostenibilitat i la millora de servei als estudiants fent que aquestes gestions administratives siguin més transparents, més eficients i més fàcils.

En el futur es preveu incloure noves aplicacions, altres funcionalitats i digitalitzar més processos. Es pot consultar a la web quins tràmits es poden fer de manera telemàtica i en aquest vídeo es pot veure com tramitar les sol·licituds.

We also recommend you