ESCI-UPF

Premis de pràctiques 2020

  • 01/02/2021
  • 2 mins reading time
Premi Pràctiques 2020
L'acte d'entrega dels Premis de Pràctiques 2020, celebrat en format virtual.

ESCI-UPF reconeix els i les alumnes que van fer pràctiques durant el 2020, amb la dificultat afegida que ha suposat la pandèmia, i atorga els premis als qui han aconseguit superar aquesta prova amb un resultat excel·lent.

L’acte d’entrega del Premi de Pràctiques 2020, en format online, es va dur a terme la setmana passada. Com cada any, una comissió va valorar els treballs de tots els/les alumnes i els informes dels tutors i tutores de les diverses empreses que van acollir estudiants d’ESCI-UPF.

El 2020 ha estat un any difícil per la pandèmia de coronavirus que també va afectar el desenvolupament de l’assignatura de Pràctiques d’empresa. No tots els estudiants que l’any passat cursaven 3r del GNMI van poder dedicar el 3r trimestre a viure la seva primera experiència laboral de jornada completa, només ho van fer 40. I molts dels que van poder fer les pràctiques les van haver de dur a terme de manera virtual, connectats des de casa, o bé combinant la presencialitat amb el teletreball.

Tant l’Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, com la Rosa Colomé, directora del Career Service i responsable de l’assignatura de Pràctiques d’empresa, van voler reconèixer l’esforç i la implicació de tots els alumnes i van coincidir que els premis reconeixen els i les alumnes que els reben, però també la institució que representen, ja que cada any més empreses s’acosten a ESCI-UPF pel prestigi dels seus estudiants.

Albert Carreras va obrir l’acte mencionant que el programa de pràctiques distingeix ESCI-UPF des dels seus inicis, les empreses sempre han avalat i reconegut la importància d’aquesta assignatura que aglutina en el dia a dia en una empresa tots els coneixements adquirits a la universitat. Carreras també va voler agrair a l’equip del Career Service la feina feta en un any tan complicat.

ESCI-UPF distingeix els premis a les millors pràctiques i, d’entre ells, atorga els premis a l’excel·lència. Els criteris que segueix la comissió per a prendre la seva decisió són els següents: obtenir una nota superior a un 9,6 en el treball presentat en aquesta assignatura i obtenir una valoració superior a 9 en l’informe que fa el tutor/a. Pel que fa a criteris qualitatius, s’avalua l’informe dels tutors/es per tenir en compte si hi ha hagut una evolució significativa tant en les tasques com en l’estudiant per acabar de perfilar els guanyadors/es dels premis.

Enguany s’ha distingit cinc estudiants amb el premi a les millors pràctiques i tots rebran una carta de recomanació per adjuntar a qualsevol feina a la que vulguin aplicar. Als guanyadors del premi a l’excel·lència en pràctiques se’ls obsequiarà, a més, amb un audiovisual sobre la seva experiència durant les pràctiques.

Els i les alumnes que han rebut el reconeixement d’ESCI-UPF per la tasca realitzada durant les pràctiques l’any 2020 han estat, en ordre alfabètic, Carla Altés per la feina feta a We incontro, Raquel Farrando que ha treballat a Lidl, Roger Márquez per la seva tasca a Pimec, Berta Vilalta pel treball a Active Development i Marc Xaus que ha fet les pràctiques a BioPharma Synergies.

Albert Carreras va finalitzar valorant la feina de tots els/les alumnes i els va encoratjar a seguir amb la mateixa il·lusió en el seu futur laboral. Rosa Colomé, per la seva banda, va tancar l’acte felicitant tots els alumnes i dient-los que el Career Service seguirà estant al seu costat per allò que necessitin.

We also recommend you