ESCI-UPF

L’acte de Nadal de la UPF, en format virtual

  • 23/12/2020
  • 1 min reading time
Acte de Nadal UPF
Foto: UPF

La setmana passada es va celebrar el tradicional acte de Nadal de la Universitat Pompeu Fabra que, per primera vegada, es va haver de desenvolupar en format virtual a causa de la pandèmia. L’acte va tenir com a principal protagonista La Tempesta de William Shakespeare, que enguany vertebra el programa cultural de la UPF per al curs acadèmic 2020-21.

L’acte de Nadal de la UPF va tenir dues parts clarament diferenciades, una part artística, amb actuacions musicals i teatrals, i una altra de caràcter institucional que va gravar-se des del Dipòsit de les Aigües. La part institucional va comptar amb els parlaments del rector de la UPF, Jaume Casals; el degà de la UPF-Barcelona School of Management, Oriol Amat; la gerent del Parc Salut Mar, Olga Pané; la vicepresidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alicia Romero; la presidenta del Consell Social de la UPF, Montserrat Vendrell; i el director d’ESCI-UPF, Albert Carreras.

En la seva intervenció, Albert Carreras va presentar els dos graus ofertats per ESCI-UPF, el GNMI i el BDBI, com “uns estudis que toquen molt de peus a terra” i que fan front als “problemes de cada dia, de com crear riquesa i de com cuidar la salut”. Carreras també va remarcar un dels objectius que ESCI-UPF comparteix amb la UPF, el projecte del Benestar Planetari i va destacar el paper que hi juguen la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic i la Càtedra MANGO d’RSC així com els premis per al millor TFG i TFM que aborden aquest tipus de problemàtiques. El director Albert Carreras va tancar el seu missatge desitjant molt bones festes a tota la comunitat de la UPF, dels seus centres adscrits i d’ESCI-UPF.

We also recommend you