La setmana passada es va celebrar el tradicional acte de Nadal de la Universitat Pompeu Fabra que, per primera vegada, es va haver de desenvolupar en format virtual a causa de la pandèmia. L’acte va tenir com a principal protagonista La Tempesta de William Shakespeare, que enguany vertebra el programa cultural de la UPF per al curs acadèmic 2020-21.
L’acte de Nadal de la UPF va tenir dues parts clarament diferenciades, una part artística, amb actuacions musicals i teatrals, i una altra de caràcter institucional que va gravar-se des del Dipòsit de les Aigües. La part institucional va comptar amb els parlaments del rector de la UPF, Jaume Casals; el degà de la UPF-Barcelona School of Management, Oriol Amat; la gerent del Parc Salut Mar, Olga Pané; la vicepresidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alicia Romero; la presidenta del Consell Social de la UPF, Montserrat Vendrell; i el director d’ESCI-UPF, Albert Carreras.
En la seva intervenció, Albert Carreras va presentar els dos graus ofertats per ESCI-UPF, el GNMI i el BDBI, com “uns estudis que toquen molt de peus a terra” i que fan front als “problemes de cada dia, de com crear riquesa i de com cuidar la salut”. Carreras també va remarcar un dels objectius que ESCI-UPF comparteix amb la UPF, el projecte del Benestar Planetari i va destacar el paper que hi juguen la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic i la Càtedra MANGO d’RSC així com els premis per al millor TFG i TFM que aborden aquest tipus de problemàtiques. El director Albert Carreras va tancar el seu missatge desitjant molt bones festes a tota la comunitat de la UPF, dels seus centres adscrits i d’ESCI-UPF.
Tot just fa una setmana, el grup de joves que aquest trimestre han participat al projecte Al’alwan, impulsat per la Fundació Bayt al-Thaqafa, van executar el nou mural que decora la façana posterior d’ESCI-UPF, al carrer Comerç.
Ahir a la tarda vam rebre la visita institucional del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, que va poder conèixer de primera mà l’oferta formativa i les instal·lacions d’ESCI-UPF, i va mantenir una breu reunió amb la direcció del centre.
The Jean Monnet Module “Knowledge and Innovation for EU Trade Challenges” (EUKIT), concluded its three-year execution period at ESCI-UPF. It has been exciting and enriching for all participants, enabling our institution to contribute to ongoing discussions about the EU's trade policy in these times of significant turbulence and uncertainty.
Leave a message