ESCI-UPF

Premis al millor treball de recerca de Batxillerat

  • 21/10/2020
  • 1 min reading time
Premi Recerca Batxillerat 2020
Irene Gàzquez, guanyadora del premi, amb la seva tutora Anna Boix i Abert Carreras i Nacho Dualde, director i gerent d'ESCI-UPF. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

Com cada any, ESCI-UPF ha atorgat el premi al millor treball de recerca de Batxillerat de Catalunya en l’àmbit de l’activitat internacional. En l’edició d’enguany, les guardonades han estat Elvira Pedròs, de l’IES Guissona, per al treball “Les claus de l’èxit empresarial”; i Irene Gàzquez, de l’institut Camí de Mar de Calafell, per al treball “Estudi de les competències transversals al Baix Penedès”.

Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte d’entrega del premi, que consisteix en un diploma i una beca del 50% per a les estudiants guardonades i un iPad per als tutors del treball de recerca. Degut a la situació sanitària provocada pel COVID-19, a l’acte d’entrega només hi ha pogut assistir una de les guardonades, Irene Gàzquez, que hi ha anat acompanyada per la seva tutora del treball de recerca, Anna Boix.

Aquest premi valora especialment els treballs de recerca que tenen un enfocament interdisciplinari en el camp de la cultura i els negocis internacionals. La comissió avaluadora, formada per tres professors d’ESCI-UPF i el director de la universitat, també té en compte l’originalitat, la creativitat i el rigor acadèmic, així com la qualitat, la correcció lingüística i la presentació formal.

We also recommend you