ESCI-UPF

Silvia Ayuso rep el premi GEAccounting

  • 24/09/2020
  • 1 min reading time
Silvia Ayuso premi valor social
Silvia Ayuso, professora i directora acadèmica de la Càtedra MANGO en Responsabilitat Social Corporativa d’ESCI-UPF, al seu despatx. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

El passat divendres 18 de setembre, Silvia Ayuso, professora i directora acadèmica de la Càtedra MANGO en Responsabilitat Social Corporativa d’ESCI-UPF, va rebre el premi GEAccounting a la millor investigació en mètriques de valor social al Congrés anual de l’Academia Europea de Dirección y Economía de la Empresa (AEDEM).

El congrés, que enguany va celebrar la 34a edició, va reconèixer el treball de Silvia Ayuso que porta per títol “La monetización de la misión universitaria: el valor social generado por las universidades públicas catalanas”.

En aquest treball, Ayuso analitza l’impacte social de les 8 universitats de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) mitjançant el càlcul del Valor Social Integrat (VSI) que inclou el valor social generat a través de l’activitat econòmica i el valor social específic generat per als diversos stakeholders amb relacions més enllà de les transaccions de mercat.

La metodologia utilitzada permet valorar els beneficis que reben tots els grups d’interès i, a banda de conèixer la magnitud del valor social que generen les universitats públiques catalanes, els resultats també permeten analitzar la distribució i l’eficiència del valor generat segons el pressupost gestionat.

La presentació oficial d’aquest treball es durà a terme en els propers mesos i es faran públics els resultats de l’estudi que signa Silvia Ayuso.

We also recommend you