ESCI-UPF

Sessió de benvinguda als alumnes Exchange

  • 23/09/2020
  • 1 min reading time
Exchange sessió de benvinguda
Els alumnes Exchange d'ESCI-UPF durant la visita guiada per Barcelona.

El passat 18 de setembre va tenir lloc la sessió de benvinguda als alumnes Exchange que faran classe a ESCI-UPF durant el primer trimestre. A causa de la situació sanitària actual, el nombre d’estudiants provinents d’altres universitats ha sigut menor que en cursos anteriors. En total són 24 alumnes de sis països diferents: Àustria, Alemanya, Corea del Sud, Dinamarca, Rússia i Suïssa.

La primera part de la sessió va tenir un caràcter més acadèmic, on se’ls va presentar el servei UPF Idiomes i se’ls va donar a conèixer el ventall de possibilitats que els ofereix l’associació Erasmus Student Network (ESN) de la UPF. Després, van poder fer un tour per les instal·lacions d’ESCI-UPF i del Campus de la Ciutadella de la UPF. Aquest any, els encarregats de guiar els estudiants Exchange per la universitat han sigut 7 alumnes del GNMI, que seran els seus buddies i que els acompanyaran al llarg de la seva estada d’intercanvi.

Després d’una pausa per dinar, els Exchange i els alumnes del GNMI que formen part del programa de buddies van participar en una visita guiada per Barcelona on van poder passejar pels carrers del centre i conèixer la història de la ciutat, des dels seus orígens en època romana fins a l’actualitat.

We also recommend you