ESCI-UPF

Alumnes ESCI-UPF confinats

  • 27/04/2020
  • 3 mins reading time
confinament
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Judit Camps, Manuel Mora, Mariona Alberola, Jabier Soms, Júlia Pou, Jan Miret, Laura Blasi, Zulema Pérez, María Santiago i Sergi Pascual. / Muntatge: ESCI-UPF

El coronavirus ens ha obligat a quedar-nos a casa durant setmanes. Cadascú fa el que vol o pot per ocupar les hores i distreure’s una mica de les 4 parets de casa. Però què fan els alumnes d’ESCI-UPF? Alguns comparteixen aquí el seu dia a dia confinats.

En Christian Rovira, director de Comunicació, va apostar amb la Isabel Rovira, responsable del CRM, que no trobaria 10 alumnes disposats a explicar què fan aquests dies de confinament. La Isa va acceptar el repte i aquí ho teniu: 10 confessions d’alumnes d’ESCI-UPF. Haureu de preguntar-li a ella què ha guanyat…

María Santiago Gil (2 GNMI)

Dedicando tiempo. Creo que el tiempo es algo que tenemos muy presente en nuestras vidas, pero que no sabemos gestionar bien. Nos olvidamos de nosotros mismos y de aquellos que siempre están ahí para ayudarnos. Así que aprovecho el confinamiento para dedicar tiempo a los míos y, sobre todo, para dedicarme tiempo y llegar a ser la mejor versión de mí misma.

Sergi Pascual Puig (4t GNMI)

Tinc la sort de tenir jardí a casa, així que passo el confinament jugant a futbol a l’aire lliure i escoltant música. També m’he comprat llibres que m’ajudaran a completar el TFG que faré durant aquests dies.

Zulema Pérez Ortega (4t GNMI)

Crec que el confinament és una bona oportunitat per dedicar temps a tot allò que descuidem. Cadascú hauria de fer una reflexió interna. En el meu cas, he decidit aprofitar i compartir moments a casa, ja que arribarà el dia que em tocarà marxar i, quan aquest arribi, segur que li demano a la vida que m’hagués donat més temps amb ells. Per altra banda, aprofito per avançar TFG i estudiar, i també hi ha dies que m’arreglo durant 1h per estar “presentable” els 15 minuts de connexió de classe o per fer 15 segons de video…

Júlia Pou Casadevall (3r GNMI)

Durant aquests dies de confinament cuido de la meva àvia. Ens entretenim jugant a jocs de taula. També estic aprenent holandès amb classes de Youtube, ja que d’aquí poc, si el coronavirus m’ho permet, marxo a fer pràctiques als Països Baixos. Segueixo les meves classes online i ajudo al meu germà petit amb les seves. Per desconnectar de la rutina, faig una hora d’exercici i estiraments al dia i, quan puc, m’escapo al super!

Jan Miret Teixidó (2n GNMI)

Intento fer esport cada dia per mantenir la rutina que feia abans. També estic acabant d’escriure monòlegs d’humor que tenia a mitges i començant-ne de nous. Escriure, fer esport i connectar-me amb els amics és el que realment fa que durant moments no pensi amb la situació en què estem.

Jabier Soms Mesanza (2n GNMI)

El confinament l’intento portar tant bé com puc. Per entretenir-me faig esport, jugo a la Play, miro pel·lícules i sèries, i faig trucades amb els amics. També aprofito per cuinar, que és una afició que des de petit m’ha agradat i que faig sempre que puc. A part d’això, aquesta setmana he començat a anar de voluntari al Banc dels Aliments. Vam rebre un e-mail on deien que necessitaven ajuda i vaig pensar que podria ser útil per aquelles persones que ho necessiten. Realment m’està agradant i hi seguiré anant les properes setmanes.

Laura Blasi (4t GNMI)

Jo crec que el confinament és un bon moment per fer totes aquelles coses que abans no fèiem per falta de temps, com ara disfrutar de la família, cuinar i llegir. També dedico part del dia a fer esport, avançar TFG i mirar pelis i sèries. A més, el confinament m’ha fet valorar més les petites coses que feia al dia a dia: les passejades, les copes amb els amics, les visites als avis, els dinars familiars…

Mariona Alberola i Pla (2n BDBI)

Durant el confinament m’agrada sortir al balcó a les 19h a escoltar un veí que cada dia toca la guitarra i canta unes quantes cançons per a tota la comunitat de veïns. Es podria dir que «Volveremos a brindar» de Lucía Gil s’ha convertit en l’himne de la quarantena al meu veïnat. Els meus pares i jo estem apuntats a classes de salsa i aquests dies les estem fent per Skype amb tota la classe. Però s’ha de dir que passem més estona parlant i rient que ballant.

Manuel Mora (3r GNMI)

Buscando qué hacer para distraerme y aprovechar mi tiempo he encontrado que dedicarme a ver series en chino me va fantástico. Me sirve como distracción y estudio al mismo tiempo. He aprendido más estando en confinamiento viendo 1 episodio diario que poniendo todas esas horas en un aula de clase.

Judit Camps (3r BDBI)

Durant la quarantena, a part de continuar treballant amb les tasques per tal de preparar el TFG, estic aprofitant per reprendre aficions com el dibuix, la lectura i tocar el piano. És important tenir activitats amb les quals evadir-se per tal d’evitar obsessionar-se amb la feina o simplement per tenir una manera de distreure’s.

We also recommend you