ESCI-UPF

Rosa Colomé presenta el Career Service Programme

  • 22/04/2020
  • 2 mins reading time
Career Service Programme
Foto: Arxiu ESCI-UPF

Cada any, durant el darrer trimestre del curs, el Career Service Programme organitza una sessió informativa per als alumnes de 2n del GNMI on presenta l’assignatura de Pràctiques que hauran de cursar en el darrer trimestre de 3r. Degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint, aquesta sessió ha estat dirigida de manera telemàtica per la Dra. Rosa Colomé, com a directora del programa, qui ha presentat les passes que seguiran els alumnes abans de fer les pràctiques. La segona part de la sessió ha tingut com a protagonistes a set alumni que han presentat alguns dels diferents perfils professionals que poden desenvolupar els alumnes del GNMI.

En els propers mesos, els alumnes realitzaran una serie de sessions amb els membres del programa de carreres per tal de definir quin és el perfil on es troben més còmodes i què és allò que els apassiona. Un cop aquesta primera fase s’hagi assolit, començaran a cercar empreses o entitats on realitzar les pràctiques curriculars que es realitzaran a jornada completa durant el tercer trimestre del curs vinent. Durant la sessió, també s’ha parlat d’aquells alumnes que marxen a l’estranger en el primer trimestre de l’any vinent, ja que aquests hauran de posar-se en contacte amb el Career Service Programme per començar a treballar en el seu perfil abans de l’estiu.

La segona part de la sessió ha servit perquè 7 alumni compartissin els seus perfils i el camí que han fet des de que van graduar-se. Eulàlia Masip, que actualment treballa com a Digital Marketing Manager al Grupo Planeta desenvolupant un projecte innovador a llatinoamèrica; Flavia de Petrillo ens ha explicat com el màrqueting i l’àrea comercial s’acaben trobant quan treballes en màrqueting internacional com ella fa a boboli; Jesús Oropesa, que treballa com a Export Manager per a Daumar SL., ha parlat de la transversalitat del seu perfil i com ha hagut d’aprendre a moure’s en un món complex i molt dinàmic; també hi ha hagut perfils d’operativa internacional comel de Marc Carbó que està treballant per a Yusen Logistics Ibérica; o comercials, com el del Sergio Seguí que a Kao Chimigraf s’ocupa de l’estratègia a mig i llarg termini del departament de vendes; un perfil més tècnic és el del Pere Ventura, que com a Pricing Manager d’O2, al Regne Unit, fa anàlisi de mercats i de dades per definir l’estratègia de pricing de l’empresa; i, finalment, Ricard Moreno, que treballa a Holaluz en el Departament d’energia solar com a responsable comercial. Aquest darrer perfil està, com ha comentat Rosa Colomé, molt influït per una consciència social.

We also recommend you